Куряче філе відварюємо до готовності. Коли охолоне, нарізаємо дрібними кубиками.
Гриби для жульєну нарізаємо, викладаємо на сковорідку й трохи підсмажуємо.
Цибулю нарізаємо кубиками, додаємо до грибів та смажимо до готовності.
Додаємо шматочки філе, солимо, перчимо, перемішуємо та смажимо на повільному вогні 5 хвилин.
На сухій сковороді обсмажуємо борошно до золотавого кольору. Додаємо вершки й доводимо до кипіння.
З’єднуємо з куркою, грибами й цибулею, перемішуємо та знімаємо з вогню.
Розкладаємо масу у горщики, зверху посипаємо тертим сиром.
Запікаємо жульєн у духовці до золотистої скоринки при температурі 180°С протягом 30-40 хвилин.
Прикрашаємо зеленню й подаємо.