Котлети з броколі та цвітною капустою

blank
АвторVikaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування30 хвЗагальний час45 хв

Навіть якщо вегетаріанство не ваша історія, іноді можна влаштувати собі розвантажувальний день та приготувати корисні страви, наприклад овочеві пісні котлети. В основі рецепта – королеви правильного харчування: броколі та цвітна капуста. Інші компоненти чудово підкреслюють їх ніжну структуру та чудовий смак.

 200 гр цвітної капусти
 200 гр броколі
 1 морква
 1 цибуля
 2 картоплини
 2 зубчики часнику
 3 ст. л. олії
 100 гр вівсяних пластівців
 Сіль, чорний перець
 Зелень
1

Картоплю відварюємо у мундирі, охолоджуємо. Очищаємо та натираємо на тертці з дрібними отворами.

2

Очищену моркву також натираємо.

3

Цибулю, часник і зелень нарізаємо якомога дрібніше.

4

Суцвіття броколі та цвітної капусти розкладаємо по мисках, додаємо по 3 ст. л. води та ставимо в мікрохвильову піч на 3 хвилини.

5

Розм'якшені суцвіття капусти подрібнюємо блендером.

6

У великій мисці змішаємо всі інгредієнти, крім олії. Перемішуємо ретельно до однорідної маси.

7

Змоченими у воді руками сформуємо овочеві котлети – круглі або подовженої форми.

8

Далі можна посмажити вегетаріанські овочеві котлети або запекти. Смажимо котлети на добре розігрітій сковороді без кришки з додаванням олії.

9

Для запікання перекладемо овочеві котлети на змащене деко та випікаємо у духовці при 220°С протягом 15 хвилин. Потім перевернемо та готуємо ще 15 хвилин.

Овочеві котлети не містять жодного продукту тваринного походження, тому гарно доповнять веганське або пісне меню. Залишайтеся бадьорими тілом та духом!  

Смачного! 

Інгредієнти

 200 гр цвітної капусти
 200 гр броколі
 1 морква
 1 цибуля
 2 картоплини
 2 зубчики часнику
 3 ст. л. олії
 100 гр вівсяних пластівців
 Сіль, чорний перець
 Зелень

Кроки рецепта

1

Картоплю відварюємо у мундирі, охолоджуємо. Очищаємо та натираємо на тертці з дрібними отворами.

2

Очищену моркву також натираємо.

3

Цибулю, часник і зелень нарізаємо якомога дрібніше.

4

Суцвіття броколі та цвітної капусти розкладаємо по мисках, додаємо по 3 ст. л. води та ставимо в мікрохвильову піч на 3 хвилини.

5

Розм'якшені суцвіття капусти подрібнюємо блендером.

6

У великій мисці змішаємо всі інгредієнти, крім олії. Перемішуємо ретельно до однорідної маси.

7

Змоченими у воді руками сформуємо овочеві котлети – круглі або подовженої форми.

8

Далі можна посмажити вегетаріанські овочеві котлети або запекти. Смажимо котлети на добре розігрітій сковороді без кришки з додаванням олії.

9

Для запікання перекладемо овочеві котлети на змащене деко та випікаємо у духовці при 220°С протягом 15 хвилин. Потім перевернемо та готуємо ще 15 хвилин.

Котлети з броколі та цвітною капустою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору