Пісний капусняк
Пісні перші страви - чудова альтернатива насиченого сніданку. Особливо, коли варто утриматися від м'яса. Пісний капусняк, на відміну від класичного капусняка зі свинячими реберцями, вийде нежирним та поживним. Капусняк, приготований за моїм простим рецептом, має чудовий аромат, який не залишить нікого байдужим.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 200 g свіжої капусти
- 200 g квашеної капусти
- 4 картоплі
- 1 морква
- 1 цибуля
- 50 g пшона
- 1 tbsp томатної пасти
- сіль, зелень, спеції, лавровий лист
- 2 tbsp олії
Кроки приготування
- Воду доводимо до кипіння і кидаємо капусту.
- Картоплю нарізаємо кубиками і кидаємо слідом за капустою.
- Промиваємо пшоно і кидаємо у каструлю за 10 хв після закипання овочів.
- Поки все вариться, тремо на грубій терці моркву, нарізаємо дрібно цибулю, змащуємо сковорідку олією і відправляємо все тушкуватись.
- До овочів додаємо 1 ст.л томатної пасти і ще трошки протушуємо.
- Овочі зі сковорідки відправляємо у каструлю і варимо ще 5хв.
- Додаємо спеції, зелень, лавровий листок. Смачного!