капусняк

Пісний капусняк

капусняк

Пісний капусняк

Пісні перші страви - чудова альтернатива насиченого сніданку. Особливо, коли варто утриматися від м'яса. Пісний капусняк, на відміну від класичного капусняка зі свинячими реберцями, вийде нежирним та поживним. Капусняк, приготований за моїм простим рецептом, має чудовий аромат, який не залишить нікого байдужим.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 30 хвилин
Загальний час: 45 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 200 g свіжої капусти
  • 200 g квашеної капусти
  • 4 картоплі
  • 1 морква
  • 1 цибуля
  • 50 g пшона
  • 1 tbsp томатної пасти
  • сіль, зелень, спеції, лавровий лист
  • 2 tbsp олії

Кроки приготування

  • Воду доводимо до кипіння і кидаємо капусту.
    капусняк - продукти
  • Картоплю нарізаємо кубиками і кидаємо слідом за капустою.
    нарізані картопля і морква
  • Промиваємо пшоно і кидаємо у каструлю за 10 хв після закипання овочів.
    капусняк
  • Поки все вариться, тремо на грубій терці моркву, нарізаємо дрібно цибулю, змащуємо сковорідку олією і відправляємо все тушкуватись.
  • До овочів додаємо 1 ст.л томатної пасти і ще трошки протушуємо.
  • Овочі зі сковорідки відправляємо у каструлю і варимо ще 5хв.
    капусняк
  • Додаємо спеції, зелень, лавровий листок. Смачного!
    капусняк
Прокрутка до верху