Сирний пудинг з карамеллю

Сирний пудинг – дієтичний простий десерт

Сирний пудинг можна готувати з манкою або без

Рецепти десертів в домашніх умовах пропонують приготувати сирний пудинг без манки. Для цього потрібно взяти замість молока й манки 100 г сметани й 2 ст. л. крохмалю. Є смачні рецепти з борошном і розпушувачем. Але все ж таки більш класичний і простий десерт – сирний пудинг з манкою. Спробуйте прикрасити вже готовий сирний пудинг сметанним кремом і вийде такий собі дієтичний тортик нашвидкуруч.

Сирний пудинг у мультиварці з цукатами

Приготувати сирний пудинг можна у мультиварці, СВЧ-пічці, на пару, з різнокольоровими цукатами, з фруктами й варенням, з бананами й курагою – смачних рецептів дуже багато. Але найголовніше – справжній сирний пудинг має бути виключно ніжним, в міру солодким і не дуже калорійним.

Сирний пудинг з карамеллю

Сирний пудинг – дієтичний простий десерт

Сирний пудинг, сирна запіканка, сирна бабка, чізкейк – називати можна, як завгодно. Готуємо сирний пудинг на основі манки – десерт за 5 хвилин, нічого складного, це швидкий дуже збалансований рецепт. Виходить смачно у всіх і завжди!
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Французька
Підготовка: 1 година
Приготування: 30 хвилин
Загальний час: 1 година 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 500 g сиру
  • 350 g молока
  • 150 g цукру
  • 4 яйця
  • 50 g родзинок
  • 150 g манної крупи
  • ванільний цукор

Кроки приготування

  • У холодне молоко всипаємо манку, розмішуємо.
  • Варимо манну кашу, після остигання вона має добре загуснути.
  • Родзинки заливаємо холодною водою.
  • Збиваємо міксером білки з щіпкою солі й 2-3 краплями лимонного соку.
  • Жовтки з цукром збиваємо окремо, додаємо ванільний цукор.
  • Додаємо у сир жовтки, ретельно збиваємо до однорідної маси.
  • Додаємо родзинки, збиті білки й акуратно перемішуємо ложкою рухами зверху вниз.
  • Викладаємо масу у форму, змащену олією й випікаємо при температурі 180 °С.
  • Прикрашаємо і підсолоджуємо карамеллю. Подаємо в охолодженому виді.
Прокрутка до верху