Сирний пудинг можна готувати з манкою або без
Рецепти десертів в домашніх умовах пропонують приготувати сирний пудинг без манки. Для цього потрібно взяти замість молока й манки 100 г сметани й 2 ст. л. крохмалю. Є смачні рецепти з борошном і розпушувачем. Але все ж таки більш класичний і простий десерт – сирний пудинг з манкою. Спробуйте прикрасити вже готовий сирний пудинг сметанним кремом і вийде такий собі дієтичний тортик нашвидкуруч.
Сирний пудинг у мультиварці з цукатами
Приготувати сирний пудинг можна у мультиварці, СВЧ-пічці, на пару, з різнокольоровими цукатами, з фруктами й варенням, з бананами й курагою – смачних рецептів дуже багато. Але найголовніше – справжній сирний пудинг має бути виключно ніжним, в міру солодким і не дуже калорійним.
Сирний пудинг – дієтичний простий десерт
Сирний пудинг, сирна запіканка, сирна бабка, чізкейк – називати можна, як завгодно. Готуємо сирний пудинг на основі манки – десерт за 5 хвилин, нічого складного, це швидкий дуже збалансований рецепт. Виходить смачно у всіх і завжди!
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 500 g сиру
- 350 g молока
- 150 g цукру
- 4 яйця
- 50 g родзинок
- 150 g манної крупи
- ванільний цукор
Кроки приготування
- У холодне молоко всипаємо манку, розмішуємо.
- Варимо манну кашу, після остигання вона має добре загуснути.
- Родзинки заливаємо холодною водою.
- Збиваємо міксером білки з щіпкою солі й 2-3 краплями лимонного соку.
- Жовтки з цукром збиваємо окремо, додаємо ванільний цукор.
- Додаємо у сир жовтки, ретельно збиваємо до однорідної маси.
- Додаємо родзинки, збиті білки й акуратно перемішуємо ложкою рухами зверху вниз.
- Викладаємо масу у форму, змащену олією й випікаємо при температурі 180 °С.
- Прикрашаємо і підсолоджуємо карамеллю. Подаємо в охолодженому виді.