Соковиті котлети
Основне правило соковитих котлет з капусти - правильно приготована капуста. Щоб вона не була твердою, обов'язково залиште її на кілька хвилин в гарячій воді. Це найголовніше для цього простого рецепту соковитих котлет.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 300 g капусти
- 1 яйце
- 2 tbsp сметани
- 150 g фаршу
- 1 цибулина
- 1 tsp солі
- 50 g муки
- петрушка
- 1/2 tsp соди
Кроки приготування
- Капусту і цибулю дрібно шаткуємо (або нарізаємо) і заливаємо окропом на 2-3хв.
- Добре перемішуємо фарш, яйце, муку, соду, петрушку. Солимо і перчимо до смаку.
- Відціджуємо добре капусту і додаємо її до фаршу. Все добре вимішуємо до однорідної маси. Змоченими водою руками формуємо котлетки.
- Випікаємо на пергаментному папері або силіконовому килимку 30 хв. при температурі 200°С.
- Готові котлетки можна злегка змазати маслом або подавати зі сметаною. Смачного!