котлети з капусти

Соковиті котлети

котлети з капусти

Соковиті котлети

Основне правило соковитих котлет з капусти - правильно приготована капуста. Щоб вона не була твердою, обов'язково залиште її на кілька хвилин в гарячій воді. Це найголовніше для цього простого рецепту соковитих котлет.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 15 хвилин
Загальний час: 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 300 g капусти
  • 1 яйце
  • 2 tbsp сметани
  • 150 g фаршу
  • 1 цибулина
  • 1 tsp солі
  • 50 g муки
  • петрушка
  • 1/2 tsp соди

Кроки приготування

  • Капусту і цибулю дрібно шаткуємо (або нарізаємо) і заливаємо окропом на 2-3хв.
    продукти на котлети з капусти
  • Добре перемішуємо фарш, яйце, муку, соду, петрушку. Солимо і перчимо до смаку.
    фарш на котлети
  • Відціджуємо добре капусту і додаємо її до фаршу. Все добре вимішуємо до однорідної маси. Змоченими водою руками формуємо котлетки.
    нарізана капуста
  • Випікаємо на пергаментному папері або силіконовому килимку 30 хв. при температурі 200°С.
    котлети готові до смаження
  • Готові котлетки можна злегка змазати маслом або подавати зі сметаною. Смачного!
    котлети з капусти
Прокрутка до верху