Кукурудза у духовці

blank
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування30 хвЗагальний час45 хв

Всі чекають літа з нетерпінням. Одна з причин, це - кукурудза, смак якої манить ще з дитинства. Але смак, це - не єдине за що ми любимо кукурудзу, у ній міститься вітаміни С, РР, вітаміни групи В, фосфор, калій, мідь, йод та фтор. А також вона є джерелом вітаміну К, необхідного для роботи серцево-судинної системи. Наш рецепт приготування кукурудзи у духовці зберігає її соковитість. Спробуйте цей рецепт та насолоджуйтеся свіжою й смачною кукурудзою.

 4 кукурудзи
 2 ст. л. вершкового масла
 Сіль і перець за смаком
 Прованські трави
1

Нагріваємо духовку до температури 180 °C.

2

Знімаємо листя з кукурудзи і видаляємо волосини з кожного качана.

3

Розтоплюємо вершкове масло, додаємо сіль, перець та прованські трави.

4

Кладемо кукурудзу на аркуш фольги. За допомогою пензлика або ложки наносимо вершкове масло на кожен качан.

5

Завертаємо кукурудзу в фольгу, створюючи герметичний пакет.

6

Кладемо пакети з кукурудзою на бритванку і поміщаємо в попередньо розігріту духовку.

7

Готуємо протягом 25-30 хвилин або до тих пір, поки кукурудза не стане ніжною та соковитою.

8

Знімаємо пакети з духовки і обережно розкриваємо їх, оскільки буде виділятися гаряча пара. Даємо кукурудзі трохи охолонути перед подачею.

9

Прикрашаємо кукурудзу за бажанням, наприклад, свіжою зеленню.

Подаємо гарячу кукурудзу і насолоджуємось!

Інгредієнти

 4 кукурудзи
 2 ст. л. вершкового масла
 Сіль і перець за смаком
 Прованські трави

Кроки рецепта

1

Нагріваємо духовку до температури 180 °C.

2

Знімаємо листя з кукурудзи і видаляємо волосини з кожного качана.

3

Розтоплюємо вершкове масло, додаємо сіль, перець та прованські трави.

4

Кладемо кукурудзу на аркуш фольги. За допомогою пензлика або ложки наносимо вершкове масло на кожен качан.

5

Завертаємо кукурудзу в фольгу, створюючи герметичний пакет.

6

Кладемо пакети з кукурудзою на бритванку і поміщаємо в попередньо розігріту духовку.

7

Готуємо протягом 25-30 хвилин або до тих пір, поки кукурудза не стане ніжною та соковитою.

8

Знімаємо пакети з духовки і обережно розкриваємо їх, оскільки буде виділятися гаряча пара. Даємо кукурудзі трохи охолонути перед подачею.

9

Прикрашаємо кукурудзу за бажанням, наприклад, свіжою зеленню.

Подаємо гарячу кукурудзу і насолоджуємось!

Кукурудза у духовці

1 думки про “Кукурудза у духовці”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору