Всі чекають літа з нетерпінням. Одна з причин, це - кукурудза, смак якої манить ще з дитинства. Але смак, це - не єдине за що ми любимо кукурудзу, у ній міститься вітаміни С, РР, вітаміни групи В, фосфор, калій, мідь, йод та фтор. А також вона є джерелом вітаміну К, необхідного для роботи серцево-судинної системи. Наш рецепт приготування кукурудзи у духовці зберігає її соковитість. Спробуйте цей рецепт та насолоджуйтеся свіжою й смачною кукурудзою.
Нагріваємо духовку до температури 180 °C.
Знімаємо листя з кукурудзи і видаляємо волосини з кожного качана.
Розтоплюємо вершкове масло, додаємо сіль, перець та прованські трави.
Кладемо кукурудзу на аркуш фольги. За допомогою пензлика або ложки наносимо вершкове масло на кожен качан.
Завертаємо кукурудзу в фольгу, створюючи герметичний пакет.
Кладемо пакети з кукурудзою на бритванку і поміщаємо в попередньо розігріту духовку.
Готуємо протягом 25-30 хвилин або до тих пір, поки кукурудза не стане ніжною та соковитою.
Знімаємо пакети з духовки і обережно розкриваємо їх, оскільки буде виділятися гаряча пара. Даємо кукурудзі трохи охолонути перед подачею.
Прикрашаємо кукурудзу за бажанням, наприклад, свіжою зеленню.
Подаємо гарячу кукурудзу і насолоджуємось!
Інгредієнти
Кроки рецепта
Нагріваємо духовку до температури 180 °C.
Знімаємо листя з кукурудзи і видаляємо волосини з кожного качана.
Розтоплюємо вершкове масло, додаємо сіль, перець та прованські трави.
Кладемо кукурудзу на аркуш фольги. За допомогою пензлика або ложки наносимо вершкове масло на кожен качан.
Завертаємо кукурудзу в фольгу, створюючи герметичний пакет.
Кладемо пакети з кукурудзою на бритванку і поміщаємо в попередньо розігріту духовку.
Готуємо протягом 25-30 хвилин або до тих пір, поки кукурудза не стане ніжною та соковитою.
Знімаємо пакети з духовки і обережно розкриваємо їх, оскільки буде виділятися гаряча пара. Даємо кукурудзі трохи охолонути перед подачею.
Прикрашаємо кукурудзу за бажанням, наприклад, свіжою зеленню.
Подаємо гарячу кукурудзу і насолоджуємось!
буже вам дякую