blank

Кукурудза у духовці

blank

Кукурудза у духовці

Всі чекають літа з нетерпінням. Одна з причин, це - кукурудза, смак якої манить ще з дитинства. Але смак, це - не єдине за що ми любимо кукурудзу, у ній міститься вітаміни С, РР, вітаміни групи В, фосфор, калій, мідь, йод та фтор. А також вона є джерелом вітаміну К, необхідного для роботи серцево-судинної системи. Наш рецепт приготування кукурудзи у духовці зберігає її соковитість. Спробуйте цей рецепт та насолоджуйтеся свіжою й смачною кукурудзою.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 30 хвилин
Загальний час: 45 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 4 кукурудзи
  • 2 tbsp вершкового масла
  • Сіль і перець за смаком
  • Прованські трави

Кроки приготування

  • Нагріваємо духовку до температури 180 °C.
  • Знімаємо листя з кукурудзи і видаляємо волосини з кожного качана.
  • Розтоплюємо вершкове масло, додаємо сіль, перець та прованські трави.
  • Кладемо кукурудзу на аркуш фольги. За допомогою пензлика або ложки наносимо вершкове масло на кожен качан.
  • Завертаємо кукурудзу в фольгу, створюючи герметичний пакет.
  • Кладемо пакети з кукурудзою на бритванку і поміщаємо в попередньо розігріту духовку.
  • Готуємо протягом 25-30 хвилин або до тих пір, поки кукурудза не стане ніжною та соковитою.
  • Знімаємо пакети з духовки і обережно розкриваємо їх, оскільки буде виділятися гаряча пара. Даємо кукурудзі трохи охолонути перед подачею.
  • Прикрашаємо кукурудзу за бажанням, наприклад, свіжою зеленню. Подаємо гарячу кукурудзу і насолоджуємось!
Прокрутка до верху