
Кожна господиня повинна вміти замісити тісто на чебуреки так, щоб воно було дуже пухким та хрустким. Звичайно, не можна заперечувати факт, що чебуреки – це смак дитинства і їх люблять практично всі. Проте різні чебуречні та кафе пропонують нам не завжди смачний варіант цього пиріжка.
Відомо, велике значення має приготоване вами тісто. Дехто віддає перевагу готувати пиріжки на кефірі, на звичайній воді, а також на мінеральній воді.
Тісто, приготоване на звичайній воді, виходить хрустким та дуже простим у приготуванні. Вам знадобиться 3 склянки борошна, 1 склянка холодної води, 4-5 ст. л. олії, яйце та сіль.
Такі чебуреки матимуть пишну та надзвичайно ніжну структуру. Ви можете використовувати сухі дріжджі або обійтися без них. Змішайте 350 г борошна з 1/2 ч. л. солі, 1 ст. л. олії, 1/2 ч. л. цукру та 200 мл мінеральної води.
Смачні та соковиті пиріжки можна приготувати, обравши правильно рецепт тіста для чебуреків та саму начинку. Ви можете використовувати фарш тільки зі свинини або ж поєднати свинину з телятиною. Смажте чебуреки у сковороді з антипригарним покриттям на повільному вогні до утворення золотистого кольору, а потім викладіть на паперовий рушник, щоб стекла олія.
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…