Поставити на плиту воду, сіль, олію. Довести до кипіння.
Всипати 100 гр муки у воду і швиденько перемішати (плиту виключити).
Поставити заварене тісто стигнути.
Всипати решту борошна і замісити тісто, щоб не липло до рук.
Завернути тісто в плівку і поставити у холодильник (від 1 години і більше).
Для начинки використовуємо м'ясний фарш. Раджу фарш з яловичини, або суміш яловичини і свинини. Спочатку ріжемо дрібно цибулю, потім тушкуємо на легкому вогні.
Додаємо у м'ясний фарш цибулю, сіль і перець за смаком. Начинка для чебуреків повинна бути досить гостра і солона. Начинку добре вимішуємо. Для соковитості чебуреків у фарш можна додати кілька ложок мінеральної води.
Беремо тісто на чебуреки, формуємо з нього ковбасу, а потім ділимо на 8 частин. Кожну частину тонко розгортаємо. Коржик має бути тонким і круглим. Кладемо хорошу ложку начинки, розподіляємо її тонким шаром. Формуємо чебуреки. Краї чебуреків гарненько причавлюємо виделкою.
Смажити чебуреки можна у фритюрниці при температурі 180 - 200°С, але мені більше подобаються чебуреки на сковорідці, це кращий варіант для здоров'я.
Смажити чебуреки на оліі на пательні на середньому вогні до утворення золотистої скоринки. По 3-4 хвилини з кожного боку. Коли нижня сторона добре підрум'яниться (але не згорить), перевертаємо на інший бік. Другу сторону можна смажити під кришкою, можна без, як вам подобається. Смачного!