
Ви вже й самі, певно, переконалися, що паста Болоньєзе дивно нагадує знайомі нам макарони по-флотськи, хіба що з деякими відмінностями. У багатьох інших кухнях можна зустріти схожі страви. До речі, не варто шукати найбільш правильний рецепт болоньєзе, адже в Італії кожна господиня додає до нього печериці, солодкий перець, баклажани або кабачки й вважає власний рецепт найкращим.
Класичний соус болоньєзе тушкують на дуже маленькому вогні протягом 3-4 годин. Фарш зазвичай використовують свинячий наполовину з яловичиною. При готуванні можна додати сухого вина, алкоголь випаровується, а соус набуває приємного смаку. Для більш насиченого смаку додатково до помідорів використовують кетчуп або томатну пасту.
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…