Корисно

Що можна приготувати з квасолі?

Коли картопля і каші набридають, господині згадують про страви з квасолі. Квасоля може бути чудовим гарніром або бути самодостатньою поживною стравою. Існує кілька популярних сортів та різновидів

Що можна приготувати з квасолі? Читати далі »

blank

Курага: користь та шкода

Висушені без кісточок абрикоси містять всі корисні речовини, але в більшій концентрації, ніж свіжі. Курагу рекомендують вживати дітям і дорослим, вона допомагає відновлювати сили, насичує організм вітамінами,

Курага: користь та шкода Читати далі »

blank

Гарбузова каша: користь та шкода, як правильно варити

Користь гарбузової каші зумовлена унікальним набором мікро- та макроелементів, що містяться в м’якоті. Асортимент корисних речовин у гарбузі такий, що більше схожий на перелік компонентів вітамінного комплексу,

Гарбузова каша: користь та шкода, як правильно варити Читати далі »

blank

Волоський горіх: користь та шкода

Про волоський горіх згадували в прадавні часи. Назва горіхів – грецькі або волоські, з’явилася завдяки грецьким купцям. Завдяки сприятливому клімату, найбільш популярним вирощування волоського горіха завжди було

Волоський горіх: користь та шкода Читати далі »

blank

Бездріжджовий хліб – користь та шкода, який вибирати

З назви «бездріжджовий» випливає, що такий хліб випікається без використання будь-яких дріжджів, які по суті є біологічним розпушувачем. Розпушувачі бувають також хімічними, а загалом вони важливі для

Бездріжджовий хліб – користь та шкода, який вибирати Читати далі »

blank

Полуниця: користь та шкода

Полуниця найбільш корисна у свіжому вигляді. Як інші ягоди, вона містить велику кількість незамінних нутрієнтів, є низькокалорійною. У медицині Тибету полуницю вважали еліксиром життя та секретом довголіття.  

Полуниця: користь та шкода Читати далі »

blank

Насіння чіа: користь та застосування

Насіння чіа або шавлії іспанської з недавніх пір набуло величезної популярності, і вважається супер-продуктом. Лише однієї щіпки на день вистачить, щоб не відчувати голоду, бути сповненим повним

Насіння чіа: користь та застосування Читати далі »

blank
Прокрутити вгору