Як приготувати кабачки на сковороді

blank

Кабачки на сковорідці – це смачна овочева закуска, що стане поживним перекусом у родинному колі. Універсальний кабачок – головний гість на кухні влітку та восени. Соковитий овоч підходить для приготування найрізноманітніших страв для сніданків, обідів та вечері. Беріть на замітку швидкі та смачні рецепти з кабачками на сковороді. 

Кабачки в клярі

Легкі та поживні кабачки багаті своїми корисними властивостями. Порадуйте рідних простим гарячим та поживним частуванням – молоді соковиті кабачки можна обсмажити на сковороді у борошні зі спеціями. Смажені кабачки вийдуть особливо хрусткими та золотистими з використанням кляру. 

Тушковані кабачки

Яскраві тушковані овочі – помідори, солодкий перець, спаржева квасоля з кабачком стануть поживним гарніром або самостійним частуванням вашого домашнього столу. 

blank

Цікава кулінарна ідея

Соковите овочеве частування на вечерю – кабачки, приготовані на сковороді з помідорами, грибами та часником. Ароматна закуска стане яскравим гарніром або самостійною стравою. 

Закуски з кабачків 

Використовувати кабачки можна для виготовлення тостів, канапе, запіканок. Поживна та яскрава закуска – обсмажені кабачки з майонезом і часником.  

Поживне частування 

Соковиті кабачки та баклажани можна обсмажити, а потім разом потушкувати на сковороді. Оригінальний гарнір для будь-яких м’ясних або рибних страв урізноманітнить ваше меню. 

Кабачки з м’ясним фаршем 

Страва потішить ароматом і привабливим зовнішнім виглядом. З великого кабачка потрібно видалити середину так, щоб утворилися кільця. Збити яйце, занурити в нього кільця, розкласти на поверхню сковороди. Всередину помістити фарш і полити яєчною сумішшю. Обсмажувати з двох боків до рум’яної скоринки. Ситна страва підійде для обіду або перекусу. 

blank

Оладки з кабачків

М’які та ароматні овочеві оладки можна приготувати з кабачка. Достатньо натерти кабачки на великій тертці, додати яйце та трішки борошна. Легке частування стане оригінальною та смачною ідеєю для сімейного сніданку. 

Кулінарні секрети

Для смаження використовувати краще молоді кабачки з недозрілим насінням. Нарізати невеликими кружечками завтовшки не більше сантиметра. Так швидше просмажаться.

Смажити кабачки найкраще в добре розігрітій олії до рум’яної скоринки на середньому вогні без кришки. Надлишки жиру після смаження кабачків можна зняти на паперову серветку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору