Для дітей

blank

Кукурудзяна каша

У кукурудзяній крупі дуже багато корисних речовин – бета-каротину, рослинного білка, вітамінів А, Е, В, мікроелементів – калію, кальцію, міді, заліза, нікелю, кремнію, фосфору. Кукурудзяна каша є гіпоалергенним продуктом, вона корисна дітям і дорослим.

Кукурудзяна каша Читати далі »

Сирники з малиною і сметаною

Прості домашні сирники

Як зробити сирники, просту й дуже домашню страву?
Чого тільки в сирники не додають, фантазуючи та експериментуючи, але найчастіше, все одно, повертаються до найпростішого класичного варіанту, з мінімальною кількістю інгредієнтів. Як приготувати сирники, хоч би там що не було, результат завжди залежить від основного інгредієнта – сиру. Звичайно, домашній сир – це найкраще.

Прості домашні сирники Читати далі »

пишні оладки

Пишні оладки на кефірі

Всім подобаються пишні оладки на кефірі. Це простий рецепт другої страви, десерту або апетитного сніданку. Є кілька секретів приготування – кефір має бути теплим, а смажити оладки на кефірі потрібно на гарно розігрітій пательні, але на помірному вогні.

Пишні оладки на кефірі Читати далі »

blank

Рікотта із сироватки

Більш точна назва класичної рікотти – молочний продукт, який варять з сироватки. Візуально трохи схожий на сир. Рікотту використовують, щоб прошарувати лазанью, як соус для пасти, заправку для салатів, основу для чизкейка, для бутербродів, десертів та фарширування. Спробуйте – це дуже смачно!

Рікотта із сироватки Читати далі »

млинці на молоці

Млинці на молоці

Класичні тонкі млинці на молоці дуже ніжні та м’які. Використовуючи додаткові інгредієнти, можна приготувати млинці на молоці картопляні, з яблуком або млинці на кокосовому молоці. А начинка до млинчиків – будь-яка!

Млинці на молоці Читати далі »

кекси

Кекси на кефірі

Це дуже простий рецепт – кекси на кефірі. Адже приготувати смаколик можна зі звичайних продуктів, що завжди є в холодильнику. Кекси на кефірі виходять ароматними та смачними, з’їдаються швидше, ніж готуються.

Кекси на кефірі Читати далі »

blank

Пастила з яблук

Ніжна та повітряна пастила з яблук виходить із додаванням яєчних білків. Можна також приготувати фруктову пастилу з груш, полуниці, вишні, чорної смородини.
Ароматна домашня пастила – чудова кулінарна ідея для чаювання! Приготуйте зовсім недорогий та незвичайний десерт і здивуйте своїх гостей!

Пастила з яблук Читати далі »

blank

Пахлава

Рецепти пахлави в різних національних кухнях відрізняються. Однак, всі варіанти об’єднують кілька класичних принципів її приготування: тонкі шари тіста, солодка горіхова начинка, масляна та медова заливки. Турецьку пахлаву готують на основі здобного дріжджового або бездріжджового тіста, у горіхову начинку додають прянощі. Грецька пахлава медова – за рецептом обов’язково листкове тісто. А для вас – найсмачніший класичний рецепт пахлави з горіхами українською.

Пахлава Читати далі »

blank

Булочки з корицею

Солодкі булочки з корицею та цукром багато хто пам’ятає ще з дитинства. Для таких булочок навіть не потрібна начинка, кориця надає їм особливий аромат і смак. Щоб булочки з корицею вийшли красивими, спочатку згортають рулет, а потім нарізають, отримуючи таким чином красиві булочки. За рецептом тіста для булочок на молоці можна приготувати булочки з маком, булочки з яблуками або повидлом. Спробуйте – це зовсім просто та дуже смачно!

Булочки з корицею Читати далі »

Прокрутка до верху