гратен з цвітної капусти

Гратен з цвітної капусти з куркою

гратен з цвітної капусти

Гратен з цвітної капусти з куркою

Якщо ви шукаєте новий та цікавий овочевий рецепт – пропонуємо спекти гратен з цвітної капусти з куркою. Цю страву можна приготувати також без м’яса чи додати інші овочі, час приготування яких приблизно такий самий, як, наприклад, броколі чи капусту романеско.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 25 хвилин
Загальний час: 40 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 головка цвітної капусти
  • 350 g курячого філе
  • 2 картоплини
  • 100 ml молока
  • 100 ml густих вершків або сметани
  • 50 g потертого пармезану
  • 1 tbsp оливкової олії
  • сіль, перець

Кроки приготування

  • Нагріти духовку до 180 градусів
  • Цвітну капусту розділити на суцвіття, помити. Картоплю почистити, нарізати кружальцями.
  • Відварити овочі в кип’ячій воді протягом 7 хв.
  • За той час обсмажити в оливковій олії нарізане кубиками куряче філе до золотистого кольору.
  • Змішати вершки (сметану) з молоком. Посолити, поперчити.
  • У форму для гратену викласти шарами картоплю, курку і цвітну капусту. Залити вершковою сумішшю та притрусити пармезаном. Запікати 20 хв і подавати гарячим.
Прокрутка до верху