лаваш

Як приготувати лаваш з начинкою на сковороді

Основний інгредієнт смачної закуски – тонкий лаваш. Це тонкий корж з пшеничного борошна з різноманітною начинкою у вигляді рулету або складений охайними маленькими трикутниками.

Швидкий і ситний сніданок

Для того щоб швидко приготувати лаваш з начинкою, смажений на сковороді, приготуємо певні інгредієнти. Ви можете помітити, що всі складові звичайні, майже завжди є у наших кулінарних запасниках. Ціна цих інгредієнтів невисока, тому лаваш із начинкою виходить досить бюджетним. Але ця приємна його властивість зовсім не відбивається на смакових якостях закуски.

Рецепт смаженого лаваша з начинкою

Для нашої страви найкраще взяти тонкий квадратний лаваш, так набагато зручніше. Для начинки візьмемо копчену або варену ковбасу, шинку. Сир – плавлений або твердий. Щоб смажений лаваш з начинкою вийшов ситним та приємним на смак, натираємо на тертці ковбасу і сир, нарізаємо зелену цибулю й заправляємо подрібнені інгредієнти майонезом.

Смажений лаваш з різними начинками

Розстеляємо тонкий лаваш і по поверхні розподіляємо тонким шаром приготовлену начинку. Загортаємо рулетом та нарізаємо невеликими шматочками або складаємо конвертиками, трикутничками та підсмажуємо на сковороді з обох сторін. За смаком для начинки можна використати будь-які інші смаколики: консервований горошок або кукурудзу, печериці з помідорами, домашній сир із зеленню.

Приємного сніданку!

Прокрутка до верху