Салат з капусти Коул Слоу
Американський салат з капусти Коул Слоу (Coleslow) – це не лише обов’язковий супровід вашого домашнього бургера, але й простий та швидкий спосіб освіжити щоденне меню новою стравою з капусти. Коул Слоу доповнить як вегетаріанський раціон, так і смакуватиме з улюбленими м’ясними стравами. Якщо ви хочете отримати дійсно смачний та корисний салат – не полінуйтесь приготувати домашній майонез, а якщо у вас мало часу – підійде і магазинний.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 200 g білокачанної капусти
- 200 g моркви
- 4 tbsp майонезу
- 4 tbsp густого білого йогурту
- 0.5 tsp діжонської гірчиці
- 1 tsp винного оцту
- Сіль, перець
Кроки приготування
- Капусту нашаткувати, а моркву натерти на грубій тертці.
- В салатниці змішати разом гірчицю, сіль, перець, оцет, майонез та йогурт.
- Вимішати з овочами. Можна подавати відразу, якщо ви надаєте перевагу хрумким овочам, або потримати голину-півтори в холодильнику, щоби дати овочам трохи розм’якнути.