Рис з рибою і шпинатом
Рисова крупа відмінно поєднується з корисною зеленню шпинату, який зберігає корисні властивості навіть після теплової обробки. А шматочки солоної червоної рибки добре вписуються в цю компанію
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 1 cups рису
- 500 g свіжого шпинату
- 500 g філе червоної риби
- 1 невелика цибулина
- 1 tbsp оливкової олії
- сіль, мускатний горіх за смаком
Кроки приготування
- Рис відварюємо в підсоленій воді.
- Рибу промиваємо, відварюємо до готовності, охолодити і нарізати невеликими шматочками.
- Шпинат нарізаємо і обдаємо кип'ятком, щоб він зм'як. Заморожений просто розморожуємо.
- Дрібно нарізаємо цибулю і пасеруємо її на олії до прозорого кольору.
- Додаємо до цибулі шпинат, кілька ложок води. Доводимо до кипіння і кілька хвилин тушкуємо.
- Підсолюємо, перчимо, додаємо мускатний горіх і знімаємо з вогню.
- Перемішуємо рис, кусочки риби і шпинат. Посипаємо зеленню