рис, риба, шпинат

Рис з рибою і шпинатом

рис, риба, шпинат

Рис з рибою і шпинатом

Рисова крупа відмінно поєднується з корисною зеленню шпинату, який зберігає корисні властивості навіть після теплової обробки. А шматочки солоної червоної рибки добре вписуються в цю компанію
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 45 хвилин
Загальний час: 55 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 cups рису
  • 500 g свіжого шпинату
  • 500 g філе червоної риби
  • 1 невелика цибулина
  • 1 tbsp оливкової олії
  • сіль, мускатний горіх за смаком

Кроки приготування

  • Рис відварюємо в підсоленій воді.
  • Рибу промиваємо, відварюємо до готовності, охолодити і нарізати невеликими шматочками.
  • Шпинат нарізаємо і обдаємо кип'ятком, щоб він зм'як. Заморожений просто розморожуємо.
  • Дрібно нарізаємо цибулю і пасеруємо її на олії до прозорого кольору.
  • Додаємо до цибулі шпинат, кілька ложок води. Доводимо до кипіння і кілька хвилин тушкуємо.
  • Підсолюємо, перчимо, додаємо мускатний горіх і знімаємо з вогню.
  • Перемішуємо рис, кусочки риби і шпинат. Посипаємо зеленню
Прокрутка до верху