Сніданок

blank

Рікотта із сироватки

Більш точна назва класичної рікотти – молочний продукт, який варять з сироватки. Візуально трохи схожий на сир. Рікотту використовують, щоб прошарувати лазанью, як соус для пасти, заправку для салатів, основу для чизкейка, для бутербродів, десертів та фарширування. Спробуйте – це дуже смачно!

Рікотта із сироватки Читати далі »

blank

Крок-месьє

Якщо ви коли-небудь були у Франції, то неодмінно куштували відому французьку закуску крок-месьє (croque-monsieur). Все геніальне – просте! Бутерброд з сиром і шинкою стане вашою улюбленою стравою на сніданок. Ніжний смак і простота приготування, що ще потрібно?

Крок-месьє Читати далі »

млинці на молоці

Млинці на молоці

Класичні тонкі млинці на молоці дуже ніжні та м’які. Використовуючи додаткові інгредієнти, можна приготувати млинці на молоці картопляні, з яблуком або млинці на кокосовому молоці. А начинка до млинчиків – будь-яка!

Млинці на молоці Читати далі »

цезар

Салат Цезар

Салат Цезар можна спробувати ледь не в кожному ресторані, але, звісно ж, удома цей салат виходить набагато смачнішим. Соковите куряче філе, сухарики з хрусткою скоринкою, але м’які всередині, ароматний пармезан і шалений соус – недарма салат Цезар став найпопулярнішим. Давайте ж приготуємо цю смакоту, яка не залишить байдужим нікого!

Салат Цезар Читати далі »

blank

Пастила з яблук

Ніжна та повітряна пастила з яблук виходить із додаванням яєчних білків. Можна також приготувати фруктову пастилу з груш, полуниці, вишні, чорної смородини.
Ароматна домашня пастила – чудова кулінарна ідея для чаювання! Приготуйте зовсім недорогий та незвичайний десерт і здивуйте своїх гостей!

Пастила з яблук Читати далі »

blank

Млинці по Дюкану

Це тонкі та дієтичні млинці, які рекомендує готувати відомий французький дієтолог П’єр Дюкан. Випічка чудово підходить для тих, хто на дієті, або не вживає жирну їжу. Використовуємо нежирне молоко або кефір. Замість цукру – спеціальний замінник. Готові млинці виходять дуже тонкими, хрусткими та дієтичними.

Млинці по Дюкану Читати далі »

яйця бенедикт

Яйця бенедикт

Класика американського бранчу, яйця бенедикт, складаються з половинки підсмаженої англійської булочки, скибки підсмаженого бекону і яйця пашот, политого соусом голандез. Особливість англійської булочки в тому, що вона має солодкавий смак.

Яйця бенедикт Читати далі »

японський омлет

Японський омлет – Тамагоякі

Традиційна страва японської кухні – солодкаво-пряний дуже тонкий омлет, що готується на прямокутній сковороді, а тоді скручується у форму рулета. Може подаватись, як окрема страва або в складі суші та ролів.

Японський омлет – Тамагоякі Читати далі »

Скрамбл

Яйця скрембл

Цей спосіб приготування яєць ідеальний. Завдяки маслу, вершкам та помішуванні в процесі приготування, ці яйця отримують повітряну та ніжну текстуру. Смакують до сніданку з грінками, овочами, тертим пармезаном чи просто так. Рецепт на 1 особу.

Яйця скрембл Читати далі »

англійський сніданок

Англійський сніданок

Класика британської кухні всім нам добре відома з книг та фільмів. Цей сніданок ситний, поживний та ідеально пасує для тих, хто пізно обідає і не любить пропускати ранковий прийом їжі. Також чудовий варіант, щоби об’єднати зранку за столом всю родину у вихідних день. Традиційно складається з смажених яєць, ковбасок, бекону, смажених грибів, помідорів, квасолі та грінок. Рецепт на 2 особи

Англійський сніданок Читати далі »

вівсянка

Вівсянка з грубих пластівців

Вівсянка залишається улюбленим сніданком мільйонів людей по всій планеті. Пропонуємо вам базовий рецепт вівсяної каші з грубих пластівців, вони значно корисніші, ніж пластівці швидкого приготування і мають насиченіший смак. А присмачити таку кашу ви можете як завгодно – додати горіхи та сухофрукти в кінці приготування, нарізати свіжі фрукти, посолити і додати тертий пармезан і тд. Рецепт на 2 особи.

Вівсянка з грубих пластівців Читати далі »

Прокрутка до верху