Сирна запіканка «Солодка вишня»
Солодка, ароматна та ніжна сирна запіканка «Солодка вишня» гідна вашої уваги. Ми впевнені, що ця страва однозначно сподобається вашим рідним та друзям. Вона чудово підійде як для будніх днів, так і для святкового столу. П’янкий аромат запіканки змусить готувати її неодноразово. Пропонуємо вам такий простий рецепт «Солодкої вишні».
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 500 g сухого сиру (творогу)
- 150 g вишень
- 2.5 tbsp сметани
- 2 qt яєць
- 3.5 tbsp манної крупи
- 3 tbsp цукру
- 1 пакетик ванільного цукору
- 1 tsp розпушувача тіста
- 0.5 tsp солі
- вершкове масло – для змащування форми.
Кроки приготування
- Збийте сир зі сметаною за допомогою міксера до утворення однорідної маси.
- Додайте сіль, яйця, ванільний, звичайний цукор та розпушувач тіста. Збивайте протягом 5 хвилин для утворення суміші.
- Потім додайте манну крупу та ретельно перемішайте. Залиште утворену масу настоятись на 20 хвилин, задля меншої відчутності в ній манки.
- Вишні використовуйте без кісточок. Додайте їх до тіста та перемішайте.
- Деко для випікання змастіть вершковим маслом та злегка посипте манною крупою.
- Рівномірно розподіліть тісто по всій формі. Випікати потрібно протягом 35-40 хвилин при 180°С.
- Готову сирну запіканку можна посипати цукровою пудрою. Ласуйте на здоров’я!