blank

Картопляний омлет

blank

Картопляний омлет

Картопляний омлет – легка та проста страва, яка не вимагає особливих зусиль у приготуванні. Все, що вам знаходиться – це картопля, яйця та трішки ентузіазму. Ми впевнені, що картопляний омлет згодом стане вашим улюбленим.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 15 хвилин
Загальний час: 25 хвилин

Інгредієнти для рецепту

Інгредієнти

  • 350 g картоплі
  • 3 qt яєць
  • 30 ml рослинної олії
  • 12 g зеленої цибулі
  • сіль за смаком
  • перець за смаком
  • приправа до картоплі за смаком

Кроки приготування

Спосіб приготування

  • Спочатку потрібно почистити картоплю та натерти її на великій терці. Якщо ви використовуєте молоду картоплю, то видавіть сік із неї.
  • Додайте на сковорідку рослинної олії та обсмажуйте картоплю на середньому вогні протягом 4-5 хвилин.
  • Дрібно наріжте зелену цибулю.
  • В окремій посудині збийте 3 яйця та додайте туди з цибулю. Перемішайте, посоліть, поперчіть та додайте приправу до картоплі.
  • Яйця з цибулею потрібно збити до утворення однорідної суміші.
  • До картоплі вилийте цю суміш та розправте лопаткою, якщо це потрібно.
  • Накрийте кришкою сковорідку та готуйте омлет на середньому вогні протягом 4 хвилин.
  • Потім переверніть його на другий бік, збільште вогонь та обсмажуйте ще протягом 1 хвилини.
  • Готовий картопляний омлет викладайте на тарілку картопляною стороною до низу.
Прокрутка до верху