панкейки з гарбуза

Панкейки з гарбуза

панкейки з гарбуза

Панкейки з гарбуза

Якщо ви шукаєте корисний та швидкий сніданок, цей рецепт гарбузових панкейків - саме для вас. Вам знадобиться лише пюре гарбуза та декілька простих інгредієнтів, які є на кухні у кожної файної господині. Отже, готуємо та смакуємо панкейки з гарбузового пюре.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 200 g пюре гарбуза
  • 200 g муки
  • 200 ml молока
  • 40 g розтопленого вершкового масла
  • 3 tbsp цукру
  • 10 g розпушувача
  • по щіпці солі і ванілі

Кроки приготування

  • Гарбуз збиваємо блендером на пюре.
  • Додаємо молоко, яйця, масло, цукор, сіль, ваніль.
  • В муку додати розпушувач і додати до вже підготованої у попередньому етапі суміші.
  • Добре розмішуємо, щоб не було грудочок. Починаємо випікати на сухій сковорідці по 2хв під кришкою з кожного боку. Вогонь нижче середнього.
  • Гарбузові панкейки смакуватимуть з медом або зі сметаною.
    панкейки з гарбуза
Прокрутка до верху