Панкейки з гарбуза
Якщо ви шукаєте корисний та швидкий сніданок, цей рецепт гарбузових панкейків - саме для вас. Вам знадобиться лише пюре гарбуза та декілька простих інгредієнтів, які є на кухні у кожної файної господині. Отже, готуємо та смакуємо панкейки з гарбузового пюре.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 200 g пюре гарбуза
- 200 g муки
- 200 ml молока
- 40 g розтопленого вершкового масла
- 3 tbsp цукру
- 10 g розпушувача
- по щіпці солі і ванілі
Кроки приготування
- Гарбуз збиваємо блендером на пюре.
- Додаємо молоко, яйця, масло, цукор, сіль, ваніль.
- В муку додати розпушувач і додати до вже підготованої у попередньому етапі суміші.
- Добре розмішуємо, щоб не було грудочок. Починаємо випікати на сухій сковорідці по 2хв під кришкою з кожного боку. Вогонь нижче середнього.
- Гарбузові панкейки смакуватимуть з медом або зі сметаною.