Рис з молоком
Якщо вам цікаво, як варити рис на молоці, щоби отримати кремоподібний, ніжний і ароматний десерт – вам до нас. Ми радимо купувати ванільний цукор або екстракт з натуральної ванілі, щоби отримати дійсно вишуканий і тонкий аромат.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 1 пакетик ванільного цукру
- 5 tbsp цукру
- 1 l молока
- 200 g круглого білого рису
- кориця
Кроки приготування
- Довести молоко з цукром до кипіння, всипати рис, зменшити вогонь так, щоби молоко кипіло ледве-ледве.
- Помішуючи весь час, варити протягом 25-30 хв.
- Після чого виключити вогонь, накрити кришкою і залишити до вистигання.
- Якщо ви хочете подавати рис порційно – розкладіть в індивідуальні посудини, притрусіть корицею з цукром і поставте в холодильник на 2 години.