blank

Рис з молоком

blank

Рис з молоком

Якщо вам цікаво, як варити рис на молоці, щоби отримати кремоподібний, ніжний і ароматний десерт – вам до нас. Ми радимо купувати ванільний цукор або екстракт з натуральної ванілі, щоби отримати дійсно вишуканий і тонкий аромат.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 30 хвилин
Загальний час: 45 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 5 tbsp цукру
  • 1 l молока
  • 200 g круглого білого рису
  • кориця

Кроки приготування

  • Довести молоко з цукром до кипіння, всипати рис, зменшити вогонь так, щоби молоко кипіло ледве-ледве.
  • Помішуючи весь час, варити протягом 25-30 хв.
  • Після чого виключити вогонь, накрити кришкою і залишити до вистигання.
  • Якщо ви хочете подавати рис порційно – розкладіть в індивідуальні посудини, притрусіть корицею з цукром і поставте в холодильник на 2 години.
Прокрутка до верху