Зовсім простий рецепт – пиріг із куркою на кефірі у східному стилі. Такий пиріг можна подати на друге або як самостійну страву, закуску. А можна й до супу. Готуємо тісто, варимо курку, потім все з'єднуємо та обсмажуємо на олії у сковороді – смакота неймовірна!
Просіємо борошно.
Додаємо сіль, розпушувач.
На великій тертці натираємо сир і додаємо його до борошна.
Вливаємо кефір і замішуємо тісто. Воно має бути досить тугим і не липнути до рук.
Тісто для пирога з куркою розділимо на 4 частини.
Кожну частину розкачуємо у досить товстий корж 2 см заввишки.
Для начинки нарізаємо на дрібні шматочки відварену курятину та зелень, перемішуємо.
На центр кожного коржа покладемо начинку. Защипаємо краї тіста, закривши начинку всередині.
Розкатуємо качалкою тісто знову в круглий корж. Таким же чином підготуємо решту коржів.
Обережно перенесемо плоский корж на гарячу сковороду з розігрітою олією. Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини.
Прикрашаємо зеленню та подаємо. Смачного!
Інгредієнти
Кроки рецепта
Просіємо борошно.
Додаємо сіль, розпушувач.
На великій тертці натираємо сир і додаємо його до борошна.
Вливаємо кефір і замішуємо тісто. Воно має бути досить тугим і не липнути до рук.
Тісто для пирога з куркою розділимо на 4 частини.
Кожну частину розкачуємо у досить товстий корж 2 см заввишки.
Для начинки нарізаємо на дрібні шматочки відварену курятину та зелень, перемішуємо.
На центр кожного коржа покладемо начинку. Защипаємо краї тіста, закривши начинку всередині.
Розкатуємо качалкою тісто знову в круглий корж. Таким же чином підготуємо решту коржів.
Обережно перенесемо плоский корж на гарячу сковороду з розігрітою олією. Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини.
Прикрашаємо зеленню та подаємо. Смачного!