Пиріг з куркою на кефірі

курячий пиріг
АвторVikaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування15 хвЗагальний час30 хв

Зовсім простий рецепт – пиріг із куркою на кефірі у східному стилі. Такий пиріг можна подати на друге або як самостійну страву, закуску. А можна й до супу. Готуємо тісто, варимо курку, потім все з'єднуємо та обсмажуємо на олії у сковороді – смакота неймовірна!

 2 скл. борошна
 200 гр твердого сиру
 1 скл. кефіру
 400 гр відвареної курятини
 100 мл рослинної олії
 1 ч. л. солі
 1,50 ч. л. розпушувача
 петрушка або кріп
1

Просіємо борошно.

2

Додаємо сіль, розпушувач.

3

На великій тертці натираємо сир і додаємо його до борошна.

4

Вливаємо кефір і замішуємо тісто. Воно має бути досить тугим і не липнути до рук.

5

Тісто для пирога з куркою розділимо на 4 частини.

6

Кожну частину розкачуємо у досить товстий корж 2 см заввишки.

7

Для начинки нарізаємо на дрібні шматочки відварену курятину та зелень, перемішуємо.

8

На центр кожного коржа покладемо начинку. Защипаємо краї тіста, закривши начинку всередині.

9

Розкатуємо качалкою тісто знову в круглий корж. Таким же чином підготуємо решту коржів.

10

Обережно перенесемо плоский корж на гарячу сковороду з розігрітою олією. Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини.

11

Прикрашаємо зеленню та подаємо. Смачного!

Інгредієнти

 2 скл. борошна
 200 гр твердого сиру
 1 скл. кефіру
 400 гр відвареної курятини
 100 мл рослинної олії
 1 ч. л. солі
 1,50 ч. л. розпушувача
 петрушка або кріп

Кроки рецепта

1

Просіємо борошно.

2

Додаємо сіль, розпушувач.

3

На великій тертці натираємо сир і додаємо його до борошна.

4

Вливаємо кефір і замішуємо тісто. Воно має бути досить тугим і не липнути до рук.

5

Тісто для пирога з куркою розділимо на 4 частини.

6

Кожну частину розкачуємо у досить товстий корж 2 см заввишки.

7

Для начинки нарізаємо на дрібні шматочки відварену курятину та зелень, перемішуємо.

8

На центр кожного коржа покладемо начинку. Защипаємо краї тіста, закривши начинку всередині.

9

Розкатуємо качалкою тісто знову в круглий корж. Таким же чином підготуємо решту коржів.

10

Обережно перенесемо плоский корж на гарячу сковороду з розігрітою олією. Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини.

11

Прикрашаємо зеленню та подаємо. Смачного!

Пиріг з куркою на кефірі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору