Пісний салат з грибами, картоплею й капустою

Картопля з грибами
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка20 хвЗагальний час20 хв

Звичайно, можна просто зварити картоплю, підсмажити гриби й подати таку пісну страву з квашеною капустою. Але, якщо компоненти для салату з картоплею, грибами й капустою об’єднаємо в єдине ціле, отримаємо надзвичайно гармонійну страву. І вам не доведеться вигадувати щоразу, що приготувати під час посту. Це такий же простий пісний салат зі звичних продуктів, як вінегрет. Але саме ця простота і є смачною та поживною.

 5 картоплин
 200 гр печериць
 1 цибулина
 200 гр квашеної капусти
 2 ст. л. олії
 цукор, сіль, зелень – за смаком
1

Крок 1
Картоплю відварюємо до готовності.

2

Крок 2
Печериці ретельно промиваємо, очищаємо від шкірки. Заливаємо гарячою водою, трохи солимо й варимо 10-15 хвилин. Відкидаємо на друшляк, даємо охолонути.

3

Крок 3
Цибулю очищаємо, нарізаємо тонкими півкільцями.

4

Крок 4
Гриби для салату з картоплею і квашеною капустою нарізаємо уздовж, тонкими скибочками.

5

Крок 5
Картоплю очищаємо, нарізаємо кубиками.

6

Крок 6
У миску кладемо підготовлені інгредієнти салату з картоплею, грибами й капустою.

7

Крок 7
Додаємо цукор і солимо за смаком.

8

Крок 8
Заправляємо олією, прикрашаємо зеленню й подаємо просту й смачну пісну страву.

Інгредієнти

 5 картоплин
 200 гр печериць
 1 цибулина
 200 гр квашеної капусти
 2 ст. л. олії
 цукор, сіль, зелень – за смаком

Кроки рецепта

1

Крок 1
Картоплю відварюємо до готовності.

2

Крок 2
Печериці ретельно промиваємо, очищаємо від шкірки. Заливаємо гарячою водою, трохи солимо й варимо 10-15 хвилин. Відкидаємо на друшляк, даємо охолонути.

3

Крок 3
Цибулю очищаємо, нарізаємо тонкими півкільцями.

4

Крок 4
Гриби для салату з картоплею і квашеною капустою нарізаємо уздовж, тонкими скибочками.

5

Крок 5
Картоплю очищаємо, нарізаємо кубиками.

6

Крок 6
У миску кладемо підготовлені інгредієнти салату з картоплею, грибами й капустою.

7

Крок 7
Додаємо цукор і солимо за смаком.

8

Крок 8
Заправляємо олією, прикрашаємо зеленню й подаємо просту й смачну пісну страву.

Пісний салат з грибами, картоплею й капустою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори