Пісний капусняк

капусняк
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування30 хвЗагальний час45 хв

Пісні перші страви - чудова альтернатива насиченого сніданку. Особливо, коли варто утриматися від м'яса. Пісний капусняк, на відміну від класичного капусняка зі свинячими реберцями, вийде нежирним та поживним. Капусняк, приготований за моїм простим рецептом, має чудовий аромат, який не залишить нікого байдужим.

 200 гр свіжої капусти
 200 гр квашеної капусти
 4 картоплі
 1 морква
 1 цибуля
 50 гр пшона
 1 ст. л. томатної пасти
 сіль, зелень, спеції, лавровий лист
 2 ст. л. олії
1

Воду доводимо до кипіння і кидаємо капусту.

капусняк - продукти

2

Картоплю нарізаємо кубиками і кидаємо слідом за капустою.

нарізані картопля і морква

3

Промиваємо пшоно і кидаємо у каструлю за 10 хв після закипання овочів.

капусняк

4

Поки все вариться, тремо на грубій терці моркву, нарізаємо дрібно цибулю, змащуємо сковорідку олією і відправляємо все тушкуватись.

5

До овочів додаємо 1 ст.л томатної пасти і ще трошки протушуємо.

6

Овочі зі сковорідки відправляємо у каструлю і варимо ще 5хв.

капусняк

7

Додаємо спеції, зелень, лавровий листок. Смачного!

капусняк

Інгредієнти

 200 гр свіжої капусти
 200 гр квашеної капусти
 4 картоплі
 1 морква
 1 цибуля
 50 гр пшона
 1 ст. л. томатної пасти
 сіль, зелень, спеції, лавровий лист
 2 ст. л. олії

Кроки рецепта

1

Воду доводимо до кипіння і кидаємо капусту.

капусняк - продукти

2

Картоплю нарізаємо кубиками і кидаємо слідом за капустою.

нарізані картопля і морква

3

Промиваємо пшоно і кидаємо у каструлю за 10 хв після закипання овочів.

капусняк

4

Поки все вариться, тремо на грубій терці моркву, нарізаємо дрібно цибулю, змащуємо сковорідку олією і відправляємо все тушкуватись.

5

До овочів додаємо 1 ст.л томатної пасти і ще трошки протушуємо.

6

Овочі зі сковорідки відправляємо у каструлю і варимо ще 5хв.

капусняк

7

Додаємо спеції, зелень, лавровий листок. Смачного!

капусняк

Пісний капусняк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори