Овочеве рагу

овочеве рагу
АвторМаріяРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування50 хвЗагальний час1 год 5 хв

З приходом Великого Посту більшість людей намагаються стримувати себе у вживанні м'ясних страв, а деколи – й молочних. Ми підготували смачний рецепт овочевого рагу, яке насичене ароматною капустою та морквою. Особливої складності приготування не становить, все досить легко та просто.

Інгредієнти
 700 гр картоплі
 500 гр капусти
 2 шт моркви
 2 шт цибулі
 35 ст. л. соєвого соусу
 100150 мл води
 сіль за смаком
 чорний мелений перець за смаком
 приправа до картоплі
 рослинна олія
Спосіб приготування
1

Спочатку варто підготувати всі інгредієнти та ретельно їх почистити.

2

Картоплю наріжте великими кубиками, цибулю – на невеликі кубики, а моркву натріть на дрібній терці. Капусту наріжте тонкою соломкою.

3

Розігрійте сковорідку, додайте рослинну олію та обсмажуйте картоплю до напівготовності. Додайте всі спеції та викладіть її у каструлю.

4

Додайте до розігрітої олії цибулю. Обсмажуйте до золотистого кольору та додайте туди ж моркву.

5

Помішуючи, смажте овочі протягом 5 хвилин. Після цього додайте їх до картоплі.

6

На розігрітій сковорідці обсмажуйте капусту протягом 11 хвилин під кришкою. Не забувайте іноді помішувати.

7

Додайте туди соєвий соус, сіль та перець.

8

Після цього, капусту додайте до картоплі з овочами та перемішайте. Влийте туди воду та 2-3 столові ложки рослинної олії.

9

Тушіть рагу на середньому вогні протягом 25-30 хвилин, помішуючи.

10

Ароматне та апетитне овочеве рагу готове!

Інгредієнти

Інгредієнти
 700 гр картоплі
 500 гр капусти
 2 шт моркви
 2 шт цибулі
 35 ст. л. соєвого соусу
 100150 мл води
 сіль за смаком
 чорний мелений перець за смаком
 приправа до картоплі
 рослинна олія

Кроки рецепта

Спосіб приготування
1

Спочатку варто підготувати всі інгредієнти та ретельно їх почистити.

2

Картоплю наріжте великими кубиками, цибулю – на невеликі кубики, а моркву натріть на дрібній терці. Капусту наріжте тонкою соломкою.

3

Розігрійте сковорідку, додайте рослинну олію та обсмажуйте картоплю до напівготовності. Додайте всі спеції та викладіть її у каструлю.

4

Додайте до розігрітої олії цибулю. Обсмажуйте до золотистого кольору та додайте туди ж моркву.

5

Помішуючи, смажте овочі протягом 5 хвилин. Після цього додайте їх до картоплі.

6

На розігрітій сковорідці обсмажуйте капусту протягом 11 хвилин під кришкою. Не забувайте іноді помішувати.

7

Додайте туди соєвий соус, сіль та перець.

8

Після цього, капусту додайте до картоплі з овочами та перемішайте. Влийте туди воду та 2-3 столові ложки рослинної олії.

9

Тушіть рагу на середньому вогні протягом 25-30 хвилин, помішуючи.

10

Ароматне та апетитне овочеве рагу готове!

Овочеве рагу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору