Рецепт салату з червоного буряка

Пісний салат з буряком

Рецепт салату з червоного буряка

Пісний салат з буряком

Буряк, як і картопля, морква, цибуля й капуста – найбільш популярні овочі, без яких приготувати смачні страви просто неможливо. Салат з буряком і грецькими горіхами – це вже така класика, що відома всім і досить давно. Цей чудовий пісний салат готують і для святкового столу, і як пісну страву. Приготувати салат з буряком зовсім не складно, секрет у тому, щоб вибрати гарний солодкий буряк.
5 з 1 оцінки
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Ключове слово: салат з буряком
Підготовка: 15 хвилин
Загальний час: 15 хвилин
Порції: 4 особи

Інгредієнти для рецепту

  • 3 буряки
  • 100 g волоських горіхів
  • чорнослив
  • 5 зубчиків часнику
  • 5 tbsp майонезу
  • сіль, чорний перець, кріп

Кроки приготування

  • Крок 1 Відварюємо буряк. Після охолодження натираємо на тертці.
  • Крок 2 Чорнослив розпарюємо, ріжемо на шматочки. Дехто перетирає чорнослив для салату з буряком у дрібну масу.
  • Крок 3 Горіхи для салату на піст подрібнюємо ножем або товкачем.
  • Крок 4 Часник розчавлюємо.
  • Крок 5 Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом, солимо й перчимо за смаком. Абсолютно пісний салат можна заправити духмяною олією.
  • Крок 6 Свіжий подрібнений кріп використовуємо для прикрашення салату з буряком і грецькими горіхами.

 

Прокрутка до верху