Овочеве рагу
З приходом Великого Посту більшість людей намагаються стримувати себе у вживанні м'ясних страв, а деколи – й молочних. Ми підготували смачний рецепт овочевого рагу, яке насичене ароматною капустою та морквою. Особливої складності приготування не становить, все досить легко та просто.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
Інгредієнти
- 700 g картоплі
- 500 g капусти
- 2 qt моркви
- 2 qt цибулі
- 3-5 tbsp соєвого соусу
- 100-150 ml води
- сіль за смаком
- чорний мелений перець за смаком
- приправа до картоплі
- рослинна олія
Кроки приготування
Спосіб приготування
- Спочатку варто підготувати всі інгредієнти та ретельно їх почистити.
- Картоплю наріжте великими кубиками, цибулю – на невеликі кубики, а моркву натріть на дрібній терці. Капусту наріжте тонкою соломкою.
- Розігрійте сковорідку, додайте рослинну олію та обсмажуйте картоплю до напівготовності. Додайте всі спеції та викладіть її у каструлю.
- Додайте до розігрітої олії цибулю. Обсмажуйте до золотистого кольору та додайте туди ж моркву.
- Помішуючи, смажте овочі протягом 5 хвилин. Після цього додайте їх до картоплі.
- На розігрітій сковорідці обсмажуйте капусту протягом 11 хвилин під кришкою. Не забувайте іноді помішувати.
- Додайте туди соєвий соус, сіль та перець.
- Після цього, капусту додайте до картоплі з овочами та перемішайте. Влийте туди воду та 2-3 столові ложки рослинної олії.
- Тушіть рагу на середньому вогні протягом 25-30 хвилин, помішуючи.
- Ароматне та апетитне овочеве рагу готове!