овочеве рагу

Овочеве рагу

овочеве рагу

Овочеве рагу

З приходом Великого Посту більшість людей намагаються стримувати себе у вживанні м'ясних страв, а деколи – й молочних. Ми підготували смачний рецепт овочевого рагу, яке насичене ароматною капустою та морквою. Особливої складності приготування не становить, все досить легко та просто.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Європейська
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 50 хвилин
Загальний час: 1 година 5 хвилин

Інгредієнти для рецепту

Інгредієнти

  • 700 g картоплі
  • 500 g капусти
  • 2 qt моркви
  • 2 qt цибулі
  • 3-5 tbsp соєвого соусу
  • 100-150 ml води
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • приправа до картоплі
  • рослинна олія

Кроки приготування

Спосіб приготування

  • Спочатку варто підготувати всі інгредієнти та ретельно їх почистити.
  • Картоплю наріжте великими кубиками, цибулю – на невеликі кубики, а моркву натріть на дрібній терці. Капусту наріжте тонкою соломкою.
  • Розігрійте сковорідку, додайте рослинну олію та обсмажуйте картоплю до напівготовності. Додайте всі спеції та викладіть її у каструлю.
  • Додайте до розігрітої олії цибулю. Обсмажуйте до золотистого кольору та додайте туди ж моркву.
  • Помішуючи, смажте овочі протягом 5 хвилин. Після цього додайте їх до картоплі.
  • На розігрітій сковорідці обсмажуйте капусту протягом 11 хвилин під кришкою. Не забувайте іноді помішувати.
  • Додайте туди соєвий соус, сіль та перець.
  • Після цього, капусту додайте до картоплі з овочами та перемішайте. Влийте туди воду та 2-3 столові ложки рослинної олії.
  • Тушіть рагу на середньому вогні протягом 25-30 хвилин, помішуючи.
  • Ароматне та апетитне овочеве рагу готове!
Прокрутка до верху