blank

Гарбузовий суп з сидром

Природна солодкість гарбуза робить його особливо привабливим для тих, кому протипоказаний цукор. Можете зав’ялити скибочки гарбуза і їсти їх тоді, коли хочеться солодкого. Для цього наріжте гарбуз тонкими скибочками, розкладіть його в один шар на застеленому пергаментом деку і поставте в розігріту до 100 ° С духовку на 24 години.

blank

Гарбузовий суп з сидром

Сухий сидр надає цьому супу легкий відтінок натуральних фруктових солодощів: алкоголь під час кипіння випаровується, залишаючи тільки смак і аромат, який прекрасно поєднується з гарбузом. А сам гарбуз забезпечує організм достатньою кількістю бета-каротину, вітаміну В і клітковини
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Французька
Підготовка: 25 хвилин
Приготування: 30 хвилин
Загальний час: 55 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 kg гарбуза
  • 1 qt велика біла цибулина
  • 800 ml овочевого бульйону або доброї питної води
  • 150 ml сухого яблучного сидру
  • 1 tbsp оливкової олії «екстра вірджин»
  • 2 tbsp смаженого гарбузового насіння для подачі
  • сіль, мелений чорний перець

Кроки приготування

  • Очистіть і подрібніть цибулю. Гарбуз очистіть від шкірки і насіння, наріжте кубиками зі стороною 2 см.
  • Розігрійте в каструлі з товстим дном масло і обсмажте цибулю, 5 хв. Додайте гарбуз і готуйте під кришкою на середньому вогні, час від часу перемішуючи, 10 хв.
  • Влийте гарячий бульйон або воду, доведіть до кипіння і варіть 20 хв.
  • Зніміть суп з вогню і подрібніть блендером в пюре.
  • Влийте сидр в каструльку, доведіть до кипіння. Залиште на вогні доти, доки не випарується третина. Добавте сидр в гарбузовий суп, посоліть і поперчіть, ретельно перемішайте.
  • Поверніть на вогонь і прогрійте 2-3 хв. Подавайте, посипавши гарбузовим насінням.
Прокрутка до верху