фаршировані яйця

Фаршировані яйця

фаршировані яйця

Фаршировані яйця

Фаршировані яйця – завжди вдала закуска, вони просто готуються, гарно виглядають і ви можете придумати тисячу і один варіант фаршу. Сьогодні ми пропонуємо приготувати яйця, фаршировані грибами.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 25 хвилин
Загальний час: 35 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 4 яйця
  • 150 g печериць (можна додати 1-2 білі гриби для смаку)
  • 1 мала цибулина
  • 0.5 tsp гірчиці
  • 3 tbsp сметани
  • 0.5 cups сухого білого вина (факультативно)
  • 0.5 tsp вершкового масла
  • панірувальні сухарі
  • сіль, перець

Кроки приготування

  • Зварити яйця на твердо, охолодити їх і розрізати кожне яйце навпіл.
  • Вимити і дрібно нарізати гриби
  • Дрібно нарізати почищену цибулю
  • Обсмажити цибулю з грибами на вершковому маслі. Посолити і поперчити.
  • Не знімаючи пательню з вогню, додати біле вино і почекати, поки воно випарується.
  • Акуратно ложечкою дістати жовтки з половинок яєць і в посудині подрібнити їх виделкою.
  • Додати сметану, гірчицю, гриби і ретельно перемішати.
  • Начинити фаршем половинки яєць і викласти їх на форму для запікання.
  • Нагріти духовку до 200 градусів.
  • Притрусити фаршировані яйця сухарями і запікати протягом 10 хв.
Прокрутка до верху