Фаршировані яйця
Фаршировані яйця – завжди вдала закуска, вони просто готуються, гарно виглядають і ви можете придумати тисячу і один варіант фаршу. Сьогодні ми пропонуємо приготувати яйця, фаршировані грибами.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 4 яйця
- 150 g печериць (можна додати 1-2 білі гриби для смаку)
- 1 мала цибулина
- 0.5 tsp гірчиці
- 3 tbsp сметани
- 0.5 cups сухого білого вина (факультативно)
- 0.5 tsp вершкового масла
- панірувальні сухарі
- сіль, перець
Кроки приготування
- Зварити яйця на твердо, охолодити їх і розрізати кожне яйце навпіл.
- Вимити і дрібно нарізати гриби
- Дрібно нарізати почищену цибулю
- Обсмажити цибулю з грибами на вершковому маслі. Посолити і поперчити.
- Не знімаючи пательню з вогню, додати біле вино і почекати, поки воно випарується.
- Акуратно ложечкою дістати жовтки з половинок яєць і в посудині подрібнити їх виделкою.
- Додати сметану, гірчицю, гриби і ретельно перемішати.
- Начинити фаршем половинки яєць і викласти їх на форму для запікання.
- Нагріти духовку до 200 градусів.
- Притрусити фаршировані яйця сухарями і запікати протягом 10 хв.