Запіканка з кабачків
В сезон кабачків – проста, швидка та недорога страва, яку ви дуже швидко полюбите. Для цього рецепту краще підійдуть молоді цукіні, але можете взяти ті кабачки, які у вас під рукою. Головне, щоби вони були молоді і мали ніжну шкірку та дрібне і непомітне насіння.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 4 кабачки
- 2 яйця
- 3 цибулини
- 100 g тертого сиру
- 2 tbsp сметани
- 1 tsp вершкового масла сіль, перець
Кроки приготування
- Почистити цибулю, дрібно нарізати і обсмажити в маслі до прозорості
- Нарізати тоненькими кружальцями кабачки разом зі шкіркою. При бажанні, можна їх нашаткувати на грубій шатківниці.
- Додати кабачки до цибулі.
- Духовку нагріти до 200 гр
- Змішати в посудині яйця, тертий сир та сметану. Посолити та поперчити.
- Викласти кабачки у змащену олією форму для запікання, зверху залити соусом та запікати протягом 15 хв. На останні пару хвилин можна включити верхній гриль.
- Подавати посипану свіжою зеленню.