Запіканка з кабачків

Запіканка з кабачків

Запіканка з кабачків

Запіканка з кабачків

В сезон кабачків – проста, швидка та недорога страва, яку ви дуже швидко полюбите. Для цього рецепту краще підійдуть молоді цукіні, але можете взяти ті кабачки, які у вас під рукою. Головне, щоби вони були молоді і мали ніжну шкірку та дрібне і непомітне насіння.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 15 хвилин
Загальний час: 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 4 кабачки
  • 2 яйця
  • 3 цибулини
  • 100 g тертого сиру
  • 2 tbsp сметани
  • 1 tsp вершкового масла сіль, перець

Кроки приготування

  • Почистити цибулю, дрібно нарізати і обсмажити в маслі до прозорості
  • Нарізати тоненькими кружальцями кабачки разом зі шкіркою. При бажанні, можна їх нашаткувати на грубій шатківниці.
  • Додати кабачки до цибулі.
  • Духовку нагріти до 200 гр
  • Змішати в посудині яйця, тертий сир та сметану. Посолити та поперчити.
  • Викласти кабачки у змащену олією форму для запікання, зверху залити соусом та запікати протягом 15 хв. На останні пару хвилин можна включити верхній гриль.
  • Подавати посипану свіжою зеленню.
Прокрутка до верху