Яйця скрембл
Цей спосіб приготування яєць ідеальний. Завдяки маслу, вершкам та помішуванні в процесі приготування, ці яйця отримують повітряну та ніжну текстуру. Смакують до сніданку з грінками, овочами, тертим пармезаном чи просто так. Рецепт на 1 особу.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 2 великі яйця
- вершкове масло
- 100 ml вершків чи молока
- сіль
Кроки приготування
- Злегка змішати яйця з вершками і сіллю, не так, як для омлету, а просто з’єднати їх разом.
- Нагріти пательню на невеликому вогні і розтопити масло.
- Вилити в сковорідку яєчну масу і дати загуснути, перші 20 секунд не мішати, а тоді перемішати знизу догори дерев’яною ложкою.
- Залишити ще на 10 секунд і повторити.
- Не дати яйцям почати підсмажуватись до золотого кольору, але маса повинна повністю загуснути, зняти з вогню і потримати так ще хвилину. Подавати відразу.