Скрамбл

Яйця скрембл

Скрамбл

Яйця скрембл

Цей спосіб приготування яєць ідеальний. Завдяки маслу, вершкам та помішуванні в процесі приготування, ці яйця отримують повітряну та ніжну текстуру. Смакують до сніданку з грінками, овочами, тертим пармезаном чи просто так. Рецепт на 1 особу.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 5 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 25 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 2 великі яйця
  • вершкове масло
  • 100 ml вершків чи молока
  • сіль

Кроки приготування

  • Злегка змішати яйця з вершками і сіллю, не так, як для омлету, а просто з’єднати їх разом.
  • Нагріти пательню на невеликому вогні і розтопити масло.
  • Вилити в сковорідку яєчну масу і дати загуснути, перші 20 секунд не мішати, а тоді перемішати знизу догори дерев’яною ложкою.
  • Залишити ще на 10 секунд і повторити.
  • Не дати яйцям почати підсмажуватись до золотого кольору, але маса повинна повністю загуснути, зняти з вогню і потримати так ще хвилину. Подавати відразу.
Прокрутка до верху