Вареники із заварного тіста з картоплею і грибами
Вареники із заварного тіста виходять дуже ніжними та смачними. Ось простий рецепт вареників із заварного тіста з картоплею та грибами.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
Ігредієнти для тіста
- 3 cups муки
- 1 яйце
- 4 tbsp олії
- 1/2 tsp солі
- 1 cups кип'ятку
Ігрендієнти для начинки
- 500 g картоплі
- 2 цибулини
- 300 g грибів (печериць)
- 1 tsp солі
- 2 tbsp олії
Кроки приготування
- Яйце збити з сіллю і олією.
- Влити цю суміш у просіяну муку.
- Влити склянку кип'ятку та вимішати дерев'яною лопаткою.
- Тісто викласти на стіл і місити протягом 5-7 хвилин.
- Дати тісту відпочити 10 хвилин і можно приступати до ліплення вареників.
- Начинку можна брати будь-яку, у мене картопля з грибами. Картоплю відварити, пом'яти, вистудити.
- Посмажити цибльку, гриби і додати до картоплі.
- Ліпимо вареники.
- Варимо вареники. Смакувати вареники можна з цибулею і шкварками, а також зі смачною сметанкою...