вареники із заварного тіста з картоплею і грибами

Вареники із заварного тіста з картоплею і грибами

вареники із заварного тіста з картоплею і грибами

Вареники із заварного тіста з картоплею і грибами

Вареники із заварного тіста виходять дуже ніжними та смачними. Ось простий рецепт вареників із заварного тіста з картоплею та грибами.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Підготовка: 1 година
Приготування: 4 хвилин
Загальний час: 1 година 4 хвилин

Інгредієнти для рецепту

Ігредієнти для тіста

  • 3 cups муки
  • 1 яйце
  • 4 tbsp олії
  • 1/2 tsp солі
  • 1 cups кип'ятку

Ігрендієнти для начинки

  • 500 g картоплі
  • 2 цибулини
  • 300 g грибів (печериць)
  • 1 tsp солі
  • 2 tbsp олії

Кроки приготування

  • Яйце збити з сіллю і олією.
  • Влити цю суміш у просіяну муку.
  • Влити склянку кип'ятку та вимішати дерев'яною лопаткою.
  • Тісто викласти на стіл і місити протягом 5-7 хвилин.
  • Дати тісту відпочити 10 хвилин і можно приступати до ліплення вареників.
  • Начинку можна брати будь-яку, у мене картопля з грибами. Картоплю відварити, пом'яти, вистудити.
  • Посмажити цибльку, гриби і додати до картоплі.
  • Ліпимо вареники.
  • Варимо вареники. Смакувати вареники можна з цибулею і шкварками, а також зі смачною сметанкою...
Прокрутка до верху