blank

Свинячі медальйони з гірчицею

blank

Свинячі медальйони з гірчицею

Свинячі медальйони, справжня святкова страва, яку нескладно приготувати у каструлі або на сковороді. Для цієї страви не потрібні особливі хитрощі та складні кулінарні техніки. Головне завдання - не пересушити м'ясо, зберегти м'якість волокон і підібрати відповідний супровід. У цьому рецепті приготуємо медальйони з гірчицею.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Французька
Підготовка: 18 хвилин
Приготування: 47 хвилин
Загальний час: 1 година 5 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 кубик овочевого бульйону
  • 40 ml свіжих вершків
  • гірчиця
  • оливкова олія
  • вершкове масло
  • 1 свиняча вирізка, приблизно 600-700 г
  • 25 ml сухого білого вина
  • 500 g консервованих грибів

Кроки приготування

  • Нарізаємо м'ясо шматочками та підрум’янюємо на розігрітій олії з вершковим маслом.
  • Виймаємо шматочки з каструлі та видаляємо з них зайвий жир.
  • У каструлю додаємо біле вино, бульйонний кубик, грибний маринад та вершки (2/3 каструлі).
  • Намащуємо філе міньйон гірчицею і кладемо його назад у каструлю разом з грибами.
  • Готуємо близько 30 хвилин на дуже повільному вогні.
  • Наприкінці варіння додаємо вершки, що залишилися, сіль і перець. Смачного!
Прокрутка до верху