Свинячі медальйони з гірчицею
Свинячі медальйони, справжня святкова страва, яку нескладно приготувати у каструлі або на сковороді. Для цієї страви не потрібні особливі хитрощі та складні кулінарні техніки. Головне завдання - не пересушити м'ясо, зберегти м'якість волокон і підібрати відповідний супровід. У цьому рецепті приготуємо медальйони з гірчицею.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 1 кубик овочевого бульйону
- 40 ml свіжих вершків
- гірчиця
- оливкова олія
- вершкове масло
- 1 свиняча вирізка, приблизно 600-700 г
- 25 ml сухого білого вина
- 500 g консервованих грибів
Кроки приготування
- Нарізаємо м'ясо шматочками та підрум’янюємо на розігрітій олії з вершковим маслом.
- Виймаємо шматочки з каструлі та видаляємо з них зайвий жир.
- У каструлю додаємо біле вино, бульйонний кубик, грибний маринад та вершки (2/3 каструлі).
- Намащуємо філе міньйон гірчицею і кладемо його назад у каструлю разом з грибами.
- Готуємо близько 30 хвилин на дуже повільному вогні.
- Наприкінці варіння додаємо вершки, що залишилися, сіль і перець. Смачного!