Свиняча вирізка з гірчицею та медом
Дуже вдалий спосіб приготування свинячої вирізки завдяки духмяному соусу з насиченим смаком. Пікантність часнику та діжонської гірчиці в поєднанні з медом, дуже пасують до насиченого смаку свинини.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
На 6 осіб
- 1.2 kg свиняча вирізка без жиру
- 250 ml курячого чи м’ясного бульйону
- 1 зубчик часнику
- 2 tbsp меду
- 1 tbsp діжонської гірчиці
- 2 цибулини нарізані кружальцями
- сіль, перець
Кроки приготування
- Нагріти духовку до 180 градусів
- Змішати разом розчавлений зубчик часнику, мед, гірчицю, сіль та перець.
- Добре змастити вирізку соусом та викласти у форму для запікання на кружальця цибулі.
- Акуратно влити бульйон, накрити кришкою та запікати протягом 1 год 30 хв
- Перед тим, як діставати м’ясо з духовки – перевірити на готовність, проткнувши зубочисткою або металевою шпичкою.