Свиняча вирізка з гірчицею та медом

Свиняча вирізка з гірчицею та медом

Свиняча вирізка з гірчицею та медом

Свиняча вирізка з гірчицею та медом

Дуже вдалий спосіб приготування свинячої вирізки завдяки духмяному соусу з насиченим смаком. Пікантність часнику та діжонської гірчиці в поєднанні з медом, дуже пасують до насиченого смаку свинини.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 25 хвилин
Приготування: 1 година 40 хвилин
Загальний час: 2 години 5 хвилин

Інгредієнти для рецепту

На 6 осіб

  • 1.2 kg свиняча вирізка без жиру
  • 250 ml курячого чи м’ясного бульйону
  • 1 зубчик часнику
  • 2 tbsp меду
  • 1 tbsp діжонської гірчиці
  • 2 цибулини нарізані кружальцями
  • сіль, перець

Кроки приготування

  • Нагріти духовку до 180 градусів
  • Змішати разом розчавлений зубчик часнику, мед, гірчицю, сіль та перець.
  • Добре змастити вирізку соусом та викласти у форму для запікання на кружальця цибулі.
  • Акуратно влити бульйон, накрити кришкою та запікати протягом 1 год 30 хв
  • Перед тим, як діставати м’ясо з духовки – перевірити на готовність, проткнувши зубочисткою або металевою шпичкою.
Прокрутка до верху