Соус голандез ідеально пасує до яєць пашот, лосося, авокадо та спаржі. В нашому рецепті спаржі можна замінити соус муслін на голандез.
Соус голандез
Це один з класичних соусів, що готується дуже просто і швидко та здатен перетворити банальні продукти у вишукану та делікатну страву. Ми пропонуємо базовий рецепт соусу голандез, проте є безліч способів його урізноманітнити та видозмінити: додавши ложечку діжонської гірчиці ви отримаєте чудовий пряний соус до риби чи білого м’яса, додавши жменьку нарізаних чорних оливок – матимете оригінальний соус до спаржі чи яєць та безліч інших інтерпретацій.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 100 g вершкового масла
- 2 жовтки
- 1 tbsp лимонного соку
- сіль
Кроки приготування
- Розтопити масло
- На водяній бані збити жовтки з лимонним соком і 1 ст.л. води
- Додати масло не перестаючи збивати, посолити