Соус голандез

Соус голандез

Соус голандез ідеально пасує до яєць пашот, лосося, авокадо та спаржі. В нашому рецепті спаржі можна замінити соус муслін на голандез.

 

Соус голандез

Соус голандез

Це один з класичних соусів, що готується дуже просто і швидко та здатен перетворити банальні продукти у вишукану та делікатну страву. Ми пропонуємо базовий рецепт соусу голандез, проте є безліч способів його урізноманітнити та видозмінити: додавши ложечку діжонської гірчиці ви отримаєте чудовий пряний соус до риби чи білого м’яса, додавши жменьку нарізаних чорних оливок – матимете оригінальний соус до спаржі чи яєць та безліч інших інтерпретацій.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 10 хвилин
Загальний час: 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 100 g вершкового масла
  • 2 жовтки
  • 1 tbsp лимонного соку
  • сіль

Кроки приготування

  • Розтопити масло
  • На водяній бані збити жовтки з лимонним соком і 1 ст.л. води
  • Додати масло не перестаючи збивати, посолити
Прокрутка до верху