Ідеальний соус для риби
Не варто недооцінювати значення соусу, тому що соус здатний повністю змінити смак ваших страв, доповнити їх новими нотками чи сполучити з новими інгредієнтами. Ми пропонуємо ідеальний соус для риби, з ніжною вершковою текстурою, пряним смаком гірчиці та ароматом улюблених трав.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 400 ml рідких вершків
- 20 g вершкового масла
- 1 tbsp кукурудзяного крохмалю
- 4 tbsp лимонного соку
- 1 tbsp гірчиці
- прованські трави сіль, перець
Кроки приготування
- Розтопити в каструлі вершкове масло, тоді додати лимонний сік
- Додати вершки та гірчицю, добре розмішати
- Додати сіль, перець та щіпку прованських трав
- Готувати приблизно 5 хв на малому вогні, тоді додати кукурудзяний крохмаль попередньо розведений в невеликій кількості холодних вершків чи молока, щоби уникнути утворення грудочок. Готувати ще хвилину і зняти з вогню.
- Подавати з рибними стравами або з телятиною.