філе лосося

Ідеальний соус для риби

філе лосося

Ідеальний соус для риби

Не варто недооцінювати значення соусу, тому що соус здатний повністю змінити смак ваших страв, доповнити їх новими нотками чи сполучити з новими інгредієнтами. Ми пропонуємо ідеальний соус для риби, з ніжною вершковою текстурою, пряним смаком гірчиці та ароматом улюблених трав.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 15 хвилин
Загальний час: 35 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 400 ml рідких вершків
  • 20 g вершкового масла
  • 1 tbsp кукурудзяного крохмалю
  • 4 tbsp лимонного соку
  • 1 tbsp гірчиці
  • прованські трави сіль, перець

Кроки приготування

  • Розтопити в каструлі вершкове масло, тоді додати лимонний сік
  • Додати вершки та гірчицю, добре розмішати
  • Додати сіль, перець та щіпку прованських трав
  • Готувати приблизно 5 хв на малому вогні, тоді додати кукурудзяний крохмаль попередньо розведений в невеликій кількості холодних вершків чи молока, щоби уникнути утворення грудочок. Готувати ще хвилину і зняти з вогню.
  • Подавати з рибними стравами або з телятиною.
Прокрутка до верху