Go Back
філе лосося

Ідеальний соус для риби

Не варто недооцінювати значення соусу, тому що соус здатний повністю змінити смак ваших страв, доповнити їх новими нотками чи сполучити з новими інгредієнтами. Ми пропонуємо ідеальний соус для риби, з ніжною вершковою текстурою, пряним смаком гірчиці та ароматом улюблених трав.
Дайте першу оцінку
Print Pin Rate
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 15 хвилин
Загальний час: 35 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 400 ml рідких вершків
  • 20 g вершкового масла
  • 1 tbsp кукурудзяного крохмалю
  • 4 tbsp лимонного соку
  • 1 tbsp гірчиці
  • прованські трави сіль, перець

Кроки приготування

  • Розтопити в каструлі вершкове масло, тоді додати лимонний сік
  • Додати вершки та гірчицю, добре розмішати
  • Додати сіль, перець та щіпку прованських трав
  • Готувати приблизно 5 хв на малому вогні, тоді додати кукурудзяний крохмаль попередньо розведений в невеликій кількості холодних вершків чи молока, щоби уникнути утворення грудочок. Готувати ще хвилину і зняти з вогню.
  • Подавати з рибними стравами або з телятиною.
QR Code linking back to recipe