Салат

Рецепт салату з курячим філе

Незвичайні салати с курячого філе

До стандартного класичного рецепта салату з курячим філе додаємо підсмажені печериці з цибулею та консервовану кукурудзу. Компоненти лише нарізаємо кубиками – ось і другий рецепт. У наступних варіантах можна спробувати огірок замінити, або навіть і доповнити помідорами, морквою по-корейські, запеченим солодким перцем, яблуками, пекінською капустою та насолоджуватися іншими вишуканими смаками.  

Як прикрасити салати з курячим філе

Важливо не тільки правильно приготувати страву, але й гарно подати. Декілька цікавих ідей для оформлення: твердий сир натерти на дрібній тертці, використати окремо натертий білок або яєчний жовток. Салат можна подавати у вафельних формочках або гарно викласти інгредієнти на блюдо, не розмішуючи. Інгредієнти для салату з курячого філе також можна викласти шарами й перемазати майонезом. 

Салат

Рецепт салату з курячим філе

Куряче філе є настільки гармонійним продуктом, що зробити з ним можна сотні різних салатів. Достатньо лише трішки змінити склад компонентів, або якось інакше заправити – і ось, будь ласка, нові рецепти салатів з курячого філе. Розкажемо про найвідоміші рецепти, а також досить оригінальні й неочікувані. Спробуйте!
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Європейська
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 15 хвилин
Загальний час: 35 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 200 g курячого філе
  • 100 g твердого сиру
  • 3 яйця
  • 1 цибуля
  • 1 огірок
  • 3 tbsp олії
  • 3 tbsp майонезу
  • сіль, перець
  • свіжа зелень

Кроки приготування

  • Нарізаємо філе невеличкими подовженими шматочками та обсмажуємо в олії. Солимо, перчимо.
  • Поки філе смажиться, відварюємо круто яйця, охолоджуємо.
  • Яйця очищаємо від шкарлупи й натираємо на тертці.
  • Натираємо сир також на тертці.
  • Куряче філе викладаємо на серветку, щоб звільнити від зайвого жиру.
  • Огірки нарізаємо тоненько соломкою.
  • Цибулю нарізаємо маленькими кубиками.
  • У великій мисці з’єднуємо всі інгредієнти й заправляємо майонезом.
  • Прикрашаємо зеленню й подаємо.
Прокрутка до верху