Салат з баклажанів
Салат з баклажанів - смачна закрутка на зиму з пікантним смаком. Він чудово доповнить основну страву та додасть аромату.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
Інгредієнти:
- 4 великих баклажани
- 10 болгарських перці
- 10 помідорів
- 5 головок часнику
- 4 гострих перці
- 1 cups цукру
- 2 tbsp солі для баклажанів
- 2 tbsp солі для маринаду
- 1 cups рослинної олії
- 150 ml оцту
Кроки приготування
Спосіб приготування:
- Спочатку наріжте баклажани кільцями, відрізавши початок та кінець.
- Посоліть їх, перемішайте та відкладіть на 30 хвилин. Потім промийте у воді.
- Почистьте болгарський та гострий перець. Наріжте на невеликі кусочки.
- Почистьте часник.
- Помийте помідори та залийте їх кип’ятком на 1 хвилину. Потім злийте кип’яток та залийте холодною водою на 3 хвилин. Зніміть з них шкірку.
- Всі ці інгредієнти (крім баклажанів) пропустіть через м’ясорубку до утворення однорідної структури.
- Додайте цукор, сіль, оцет та олію. Перемішайте.
- У посудину до баклажанів додайте маринад та тушіть на середньому вогні протягом 25-30 хвилин.
- Підготуйте банки та простерилізуйте їх разом з кришками у будь-який зручний для вас спосіб.
- Акуратно висипте салат по банках та закривайте їх.