Салат з баклажанів

Салат з баклажанів

Салат з баклажанів

Салат з баклажанів

Салат з баклажанів - смачна закрутка на зиму з пікантним смаком. Він чудово доповнить основну страву та додасть аромату.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 55 хвилин
Приготування: 30 хвилин
Загальний час: 1 година 25 хвилин

Інгредієнти для рецепту

Інгредієнти:

  • 4 великих баклажани
  • 10 болгарських перці
  • 10 помідорів
  • 5 головок часнику
  • 4 гострих перці
  • 1 cups цукру
  • 2 tbsp солі для баклажанів
  • 2 tbsp солі для маринаду
  • 1 cups рослинної олії
  • 150 ml оцту

Кроки приготування

Спосіб приготування:

  • Спочатку наріжте баклажани кільцями, відрізавши початок та кінець.
  • Посоліть їх, перемішайте та відкладіть на 30 хвилин. Потім промийте у воді.
  • Почистьте болгарський та гострий перець. Наріжте на невеликі кусочки.
  • Почистьте часник.
  • Помийте помідори та залийте їх кип’ятком на 1 хвилину. Потім злийте кип’яток та залийте холодною водою на 3 хвилин. Зніміть з них шкірку.
  • Всі ці інгредієнти (крім баклажанів) пропустіть через м’ясорубку до утворення однорідної структури.
  • Додайте цукор, сіль, оцет та олію. Перемішайте.
  • У посудину до баклажанів додайте маринад та тушіть на середньому вогні протягом 25-30 хвилин.
  • Підготуйте банки та простерилізуйте їх разом з кришками у будь-який зручний для вас спосіб.
  • Акуратно висипте салат по банках та закривайте їх.
Прокрутка до верху