blank

Салат з синьої капусти з сухофруктами

blank

Салат з синьої капусти з сухофруктами

Синя капуста досить різка і в даному рецепті ми пропонуємо попередньо замаринувати капусту з оцтом і прянощами, щоби пом’якшити її смак.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 2 години
Загальний час: 2 години 10 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 500 g синьої капусти, тонко нарізати
  • 1 tsp чайна ложка фруктового оцту
  • 5 qt кураги 1 соковите яблуко тонко нарізати
  • 5 qt сушеного інжиру
  • 5 qt некопченого чорносливу без кісточок
  • 1 tbsp рослинної рафінованої олії
  • жменя нарізаних волоських горіхів
  • щіпка цукру
  • кмин
  • сіль, перець

Кроки приготування

  • В мисці ретельно вимішати капусту, оцет, сіль і перець. Накрити і відставити на 2 год.
  • Додати в капусту нарізані сухофрукти, яблуко, кмин, цукор і скропити олією.
  • При потребі додатково присмачити і перед самою подачею додати волоські горіхи.
  • Ідеально смакує з білим м’ясом або свининою.
Прокрутка до верху