Салат з синьої капусти з сухофруктами
Синя капуста досить різка і в даному рецепті ми пропонуємо попередньо замаринувати капусту з оцтом і прянощами, щоби пом’якшити її смак.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 500 g синьої капусти, тонко нарізати
- 1 tsp чайна ложка фруктового оцту
- 5 qt кураги 1 соковите яблуко тонко нарізати
- 5 qt сушеного інжиру
- 5 qt некопченого чорносливу без кісточок
- 1 tbsp рослинної рафінованої олії
- жменя нарізаних волоських горіхів
- щіпка цукру
- кмин
- сіль, перець
Кроки приготування
- В мисці ретельно вимішати капусту, оцет, сіль і перець. Накрити і відставити на 2 год.
- Додати в капусту нарізані сухофрукти, яблуко, кмин, цукор і скропити олією.
- При потребі додатково присмачити і перед самою подачею додати волоські горіхи.
- Ідеально смакує з білим м’ясом або свининою.