Закуски

blank

Оладки з яйцем і зеленою цибулею

Оладки з яйцем і зеленою цибулею – апетитне та яскраве частування для домашнього столу. Для швидкого та комфортного приготування використовуйте наш перевірений рецепт оладок з яйцем та зеленою цибулею з покроковим описом.

Оладки з яйцем і зеленою цибулею Читати далі »

Нагетси

Нагетси домашнього приготування

Курячі нагетсти – це страва, виготовлена з курячого м’яса, яке перемелюють, формують довгими прямокутними шматочками, обвалюють у паніровці а тоді обсмажують чи запікають. Винайдені в 1950-х роках вони стали популярним продуктом ресторану швидкого харчування, а також зазвичай продаються як заморожений продукт для домашнього вживання.

Нагетси домашнього приготування Читати далі »

Піца

Піца на будь-який смак

Відколи італійська піца стала неймовірно популярною, її ресторанні рецепти швидко перейшли на домашні кухні багатьох господинь по всьому світу. Але не завжди домашня піца виходить такою як в італійських ресторанах і піцеріях. Секрет піци криється в температурі, при якій випікається піца, а саме 350 градусів і вище.

Піца на будь-який смак Читати далі »

Фарширований перець

Фарширований перець

Фарширований перець – дуже смачна страва, гарнір з овочами й м’ясом. У порівнянні з голубцями, рецепт фаршированого перцю значно простіший і досить швидкий. А якщо для приготування взяти перці різних кольорів жовтий, червоний, помаранчевий, і красиво подати на стіл – смакота неперевершена!

Фарширований перець Читати далі »

Ікра кабачкова

Кабачкова ікра

Яскрава кабачкова ікра – найприємніша страва у літній сезон серед численних рецептів з кабачків. Домашня кабачкова ікра – не тільки дуже смачна самостійна страва, а й чудова закуска та навіть гарнір до м’яса або птиці.

Кабачкова ікра Читати далі »

Прокрутка до верху