blank

Крок-месьє

blank

Крок-месьє

Якщо ви коли-небудь були у Франції, то неодмінно куштували відому французьку закуску крок-месьє (croque-monsieur). Все геніальне - просте! Бутерброд з сиром і шинкою стане вашою улюбленою стравою на сніданок. Ніжний смак і простота приготування, що ще потрібно?
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Французька
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 5 хвилин
Загальний час: 15 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 8 скибочок тостового хліба
  • 50 g м'якого вершкового масла
  • 100 g тертого сиру
  • перець
  • сіль
  • 4 скибочки шинки
  • 8 скибочок тостерного сиру
  • 4 tbsp молока
  • 1 дрібка мускатного горіха

Кроки приготування

  • Змащуємо маслом 8 скибочок хліба тільки з одного боку. Кладемо по 1 шматку сиру на кожну скибочку хліба. На 4 скибочки тостерного хліба кладемо по 1 скибочці шинки, складеній навпіл. Накриваємо рештою скибочок хліба (не змащеною стороною догори).
  • У мисці змішуємо тертий сир з молоком, сіллю, перцем і мускатним горіхом.
  • Намащуємо сумішшю крок-месьє.
  • Ставимо на деко під гриль на 10 хвилин. Витягуємо і смакуємо ситним і запашним крок-месьє.
Прокрутка до верху