Морквяний торт
Морквяний торт – це десерт, який полюбиться всім ласунам. Ця домашня випічка має незвичайний смак. Бісквіт виходить вологим і соковитим, а завдяки крему – ніби тане в роті. Крем для морквяного торта може бути сирним або сметанним.
Морквяний торт – це десерт, який полюбиться всім ласунам. Ця домашня випічка має незвичайний смак. Бісквіт виходить вологим і соковитим, а завдяки крему – ніби тане в роті. Крем для морквяного торта може бути сирним або сметанним.
Бенто-торти останнім часом підкорили серця кондитерів і ласунів по всьому світу. Головна відмінна риса такого десерту від
Класичний лимонний курд – це різновид заварного крему на основі лимонів. Яскраво-жовтий смачний лимонний курд можна використовувати для тортів, тістечок, кексів та різних десертів.
Торт п’яна вишня має таку назву тому, що до складу начинки входить вишня, вимочена в міцному алкоголі. Це надає десерту оригінального смаку. Попри те, що приготування торта п’яна вишня займає досить багато часу, результат перевершить усі ваші очікування. Варто спробувати!
Існують десятки варіацій рецептів медовика. Тонкі коржі зазвичай випікають у великій кількості та щедро прошаровують кремом. Обов’язкова умова ніжного медовика зі сметанним кремом – тривале просочення.
Класичний торт снікерс з арахісом – дуже ніжний, він значно смачніший за батончики. Готується торт снікерс в домашніх умовах дуже просто. Прикрасити його можна за власним бажанням, наприклад повністю обсипати арахісом або покрити глазур’ю. Спеціально для вас неперевершений торт снікерс українською – простий рецепт смачного тортика для справжніх ласунів!
Скільки б всякої смачної випічки ви не приготували, але торт «Спартак» за класичним рецептом все одно залишиться найсмачнішим і найулюбленішим десертом. Нереально смачний шоколадний медовик з масляно-заварним кремом настільки ніжний, що просто тане у роті. Для наших господинь – перевірений рецепт «Спартака» з заварним кремом, простий і надійний!
Чизкейк – страва європейської кухні. Це десерт з домашнього або вершкового сиру. Існує безліч варіацій: чизкейк без
Торт Наполеон – старий рецепт смачного десерту з листкового тіста. Напевно, у кожної господині є власний перевірений рецепт Наполеона – класичний, на пиві, торт Наполеон зі згущеним молоком або із заварним кремом, Наполеон з вишнями або курагою, Наполеон з яблуками або лінивий Наполеон. Попри те, що цей торт дуже калорійний, абсолютно всім подобається смачний класичний Наполеон! Спробуйте наш покроковий та дуже докладний рецепт Наполеона!
Сметанний крем – улюблена добавка до домашніх тортів у багатьох господарок. Його легко приготувати, він дуже ніжний та смачний, коштує зовсім недорого. Без цього крему неможливо собі уявити різноманітні класичні десерти – бісквіт і сметанник, Мурашник та Спартак, ну і, звичайно ж, улюблений медівник.
Але часто сметанний крем не відповідає певним вимогам: не тримає форми та легко розтікається. Розкриваємо секрет: поліпшити якість традиційного сметанного крему зовсім легко. Щоб зробити його густим та водночас повітряним, достатньо додати в процесі приготування один інгредієнт.
Простий рецепт найсмачнішого королівського торта. Без грама борошна! Варто вам одного разу скуштувати неймовірний королівський торт – і ви назавжди станете прихильником смачного десерту. Це приголомшливо – корисні горіхи, ніжний корж-безе і легкий крем з какао!
На перший погляд, висловлювання дієтичний торт видається дивним. Утім, на радість усіх, хто стежить за своєю фігурою, існує багато рецептів, які дозволяють насолодитися смачними ласощами й при цьому не набирати зайвих кілограмів. Зокрема і дієтичний кокосовий торт.
Желейний або фруктовий торт, дієтичний медівник або тортик з млинців, лимонний або гарбузовий, йогуртовий з полуницею, з яблуками та домашнім сиром – дієтичних ласощів багато. Якщо чітко дотримуватися рекомендованих пропорцій та рецептури, вийде справді по-домашньому смачний і корисний торт, який не зашкодить здоровому способу життя та дієті.
Кількість тіста з даного рецепта вистачає на 2 форми для тарта діаметром 24-26 см. Тісто можна використати відразу по тому, як воно відлежиться в холодильнику або зберігати в холодильнику протягом 2 днів. Можна заморозити, розділивши на необхідні порції, але розморожувати його потрібно поступово. Не перемішувати, бо інакше тісто втратить свою крухість.
Це один з найпопулярніших десертів більшості господинь. Готується сметанник надзвичайно легко та швидко. Ми підготували смачний рецепт сметанника, який є не надто солодким та злегка кислуватим. Основу торта складає крем зі сметани, який має ніжну текстуру та чудовий аромат.
Дехто вважає, що рецепт бісквіта вигадали у Британії 500 років назад, проте археологи стверджують, що у 7 столітті до н. е. вже був відомий бісквіт – простий хліб, який без додавання масла або жирів протягом довгого часу не псувався, не піддавався цвілі. Для кочівників та у далеких військових походах такі хлібці заміняли інший харч. А ми приготуємо класичний бісквіт на 5 яєць, який можна використовувати як основу для пляцків чи рулетів, наприклад, для бісквітного торту з клубнікою чи подавати просто так.
Морквяний пиріг – швидкий і простий рецепт. Соковитий, ніжний і пухкий, такий пиріг оцінять і діти, і дорослі. Дуже добре смакує з міцним чорним чаєм або кавою. А кожна досвідчена господиня у своїй книзі рецептів безумовно має кілька видів такого пирога.