Шоколадний бенто-торт
Бенто-торти останнім часом підкорили серця кондитерів і ласунів по всьому світу. Головна відмінна риса такого десерту від […]
Бенто-торти останнім часом підкорили серця кондитерів і ласунів по всьому світу. Головна відмінна риса такого десерту від […]
Класичний лимонний курд – це різновид заварного крему на основі лимонів. Яскраво-жовтий смачний лимонний курд можна використовувати для тортів, тістечок, кексів та різних десертів.
Торт п’яна вишня має таку назву тому, що до складу начинки входить вишня, вимочена в міцному алкоголі. Це надає десерту оригінального смаку. Попри те, що приготування торта п’яна вишня займає досить багато часу, результат перевершить усі ваші очікування. Варто спробувати!
Морквяний торт – це десерт, який полюбиться всім ласунам. Ця домашня випічка має незвичайний смак. Бісквіт виходить вологим і соковитим, а завдяки крему – ніби тане в роті. Крем для морквяного торта може бути сирним або сметанним.
Існують десятки варіацій рецептів медовика. Тонкі коржі зазвичай випікають у великій кількості та щедро прошаровують кремом. Обов’язкова умова ніжного медовика зі сметанним кремом – тривале просочення.
Класичний торт снікерс з арахісом – дуже ніжний, він значно смачніший за батончики. Готується торт снікерс в домашніх умовах дуже просто. Прикрасити його можна за власним бажанням, наприклад повністю обсипати арахісом або покрити глазур’ю. Спеціально для вас неперевершений торт снікерс українською – простий рецепт смачного тортика для справжніх ласунів!
Скільки б всякої смачної випічки ви не приготували, але торт «Спартак» за класичним рецептом все одно залишиться найсмачнішим і найулюбленішим десертом. Нереально смачний шоколадний медовик з масляно-заварним кремом настільки ніжний, що просто тане у роті. Для наших господинь – перевірений рецепт «Спартака» з заварним кремом, простий і надійний!
Чизкейк – страва європейської кухні. Це десерт з домашнього або вершкового сиру. Існує безліч варіацій: чизкейк без
Торт Наполеон – старий рецепт смачного десерту з листкового тіста. Напевно, у кожної господині є власний перевірений рецепт Наполеона – класичний, на пиві, торт Наполеон зі згущеним молоком або із заварним кремом, Наполеон з вишнями або курагою, Наполеон з яблуками або лінивий Наполеон. Попри те, що цей торт дуже калорійний, абсолютно всім подобається смачний класичний Наполеон! Спробуйте наш покроковий та дуже докладний рецепт Наполеона!
Сметанний крем – улюблена добавка до домашніх тортів у багатьох господарок. Його легко приготувати, він дуже ніжний та смачний, коштує зовсім недорого. Без цього крему неможливо собі уявити різноманітні класичні десерти – бісквіт і сметанник, Мурашник та Спартак, ну і, звичайно ж, улюблений медівник.
Але часто сметанний крем не відповідає певним вимогам: не тримає форми та легко розтікається. Розкриваємо секрет: поліпшити якість традиційного сметанного крему зовсім легко. Щоб зробити його густим та водночас повітряним, достатньо додати в процесі приготування один інгредієнт.
Простий рецепт найсмачнішого королівського торта. Без грама борошна! Варто вам одного разу скуштувати неймовірний королівський торт – і ви назавжди станете прихильником смачного десерту. Це приголомшливо – корисні горіхи, ніжний корж-безе і легкий крем з какао!
На перший погляд, висловлювання дієтичний торт видається дивним. Утім, на радість усіх, хто стежить за своєю фігурою, існує багато рецептів, які дозволяють насолодитися смачними ласощами й при цьому не набирати зайвих кілограмів. Зокрема і дієтичний кокосовий торт.
Желейний або фруктовий торт, дієтичний медівник або тортик з млинців, лимонний або гарбузовий, йогуртовий з полуницею, з яблуками та домашнім сиром – дієтичних ласощів багато. Якщо чітко дотримуватися рекомендованих пропорцій та рецептури, вийде справді по-домашньому смачний і корисний торт, який не зашкодить здоровому способу життя та дієті.
Кількість тіста з даного рецепта вистачає на 2 форми для тарта діаметром 24-26 см. Тісто можна використати відразу по тому, як воно відлежиться в холодильнику або зберігати в холодильнику протягом 2 днів. Можна заморозити, розділивши на необхідні порції, але розморожувати його потрібно поступово. Не перемішувати, бо інакше тісто втратить свою крухість.
Це один з найпопулярніших десертів більшості господинь. Готується сметанник надзвичайно легко та швидко. Ми підготували смачний рецепт сметанника, який є не надто солодким та злегка кислуватим. Основу торта складає крем зі сметани, який має ніжну текстуру та чудовий аромат.
Дехто вважає, що рецепт бісквіта вигадали у Британії 500 років назад, проте археологи стверджують, що у 7 столітті до н. е. вже був відомий бісквіт – простий хліб, який без додавання масла або жирів протягом довгого часу не псувався, не піддавався цвілі. Для кочівників та у далеких військових походах такі хлібці заміняли інший харч. А ми приготуємо класичний бісквіт на 5 яєць, який можна використовувати як основу для пляцків чи рулетів, наприклад, для бісквітного торту з клубнікою чи подавати просто так.
Морквяний пиріг – швидкий і простий рецепт. Соковитий, ніжний і пухкий, такий пиріг оцінять і діти, і дорослі. Дуже добре смакує з міцним чорним чаєм або кавою. А кожна досвідчена господиня у своїй книзі рецептів безумовно має кілька видів такого пирога.