Шоколадний пиріг
Шоколадний пиріг, який дуже просто готувати і який не вимагає великої кількості інгредієнтів.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 6 яєць
- 250 g чорного шоколаду
- 50 g масла
- 75 g маскарпоне
- 2 tbsp меду ( рідкого )
- 50 g меленого мигдалю
Кроки приготування
- Розігрійте духовку до 200*С.
- Змастість формочку маслом.
- Відділіть жовтки від білків.
- Розтопіть в каструлі шоколад, додайте масло невеликими порціями. Постійно помішуйте.
- Зніміть шоколад з вогню, додайте маскарпоне, мед, жовтки і мигдалевий порошок. Добре все перемішайте.
- Збийте білки до густої пінки. Повільно додайте до шоколадної маси.
- Викладіть тісто в формочку для випікання. Температуру в духовці зменшіть до 180*С і залишіть тісто на 15-20 хв.