Шоколадний пиріг

Шоколадний пиріг

Шоколадний пиріг

Шоколадний пиріг

Шоколадний пиріг, який дуже просто готувати і який не вимагає великої кількості інгредієнтів.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Французька
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 25 хвилин
Загальний час: 40 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 6 яєць
  • 250 g чорного шоколаду
  • 50 g масла
  • 75 g маскарпоне
  • 2 tbsp меду ( рідкого )
  • 50 g меленого мигдалю

Кроки приготування

  • Розігрійте духовку до 200*С.
  • Змастість формочку маслом.
  • Відділіть жовтки від білків.
  • Розтопіть в каструлі шоколад, додайте масло невеликими порціями. Постійно помішуйте.
  • Зніміть шоколад з вогню, додайте маскарпоне, мед, жовтки і мигдалевий порошок. Добре все перемішайте.
  • Збийте білки до густої пінки. Повільно додайте до шоколадної маси.
  • Викладіть тісто в формочку для випікання. Температуру в духовці зменшіть до 180*С і залишіть тісто на 15-20 хв.
Прокрутка до верху