Для духовки

blank

Хачапурі по-аджарськи

Хачапурі по-аджарськи – один із найпопулярніших і найвідоміших рецептів. Хачапурі по-аджарськи являє собою відкритий пиріжок у вигляді човника з начинкою, що складається з великої кількості розплавленого сиру та жовтка.

Хачапурі по-аджарськи Читати далі »

blank

Пиріг з варенням

Духмяний пиріг з варенням завжди нагадує дитинство, домашній затишок та спокій. Тісто звичайне, дріжджове. А ось начинка – абрикосове варення, горіхи, родзинки. Замість абрикосового варення можна взяти курагу або приготувати з іншим варенням, теж буде дуже смачно.

Пиріг з варенням Читати далі »

blank

Пухке тісто на пиріжки

Тісто для пиріжків зазвичай роблять на дріжджах. Пропонуємо простий недорогий рецепт тіста на пиріжки на сухих дріжджах. Замішуйте разом з нами та пригощайте пухкими смачними пиріжками з різноманітною начинкою ваших близьких та рідних.

Пухке тісто на пиріжки Читати далі »

сирна запіканка

Сирна запіканка

Запіканка сирна – ніжний десерт або друга страва, якій можна надати різних смаків. Смачна сирна запіканка готується набагато швидше за будь-який торт, при цьому набагато корисніша. Приготуємо дієтичну сирну запіканку без борошна, а для надання аромату використаємо цедру цитрусових, ось такий маленький секретик.

Сирна запіканка Читати далі »

Запечена картопля

Запечена картопля по-селянськи в духовці

Можна тільки здогадуватися, що готували наші далекі предки, коли ще картопля, завдяки Колумбу, не потрапила до Європи. Без картоплі сьогодні – ну просто ніяк! Печена картопля в духовці може бути звичайною повсякденною стравою або вишуканою. Рецепт на піст – ціла картопля, запечена в духовці, святковий смачний рецепт – картопля, запечена в рукаві з м’ясом та грибами. Адже смачних рецептів картоплі по-селянськи у кожної господині є декілька: з сиром, шкварками, з овочами, запечена молода картопля – варіантів безліч.

Запечена картопля по-селянськи в духовці Читати далі »

blank

П’яна вишня – торт з насиченим смаком

Торт п’яна вишня має таку назву тому, що до складу начинки входить вишня, вимочена в міцному алкоголі. Це надає десерту оригінального смаку. Попри те, що приготування торта п’яна вишня займає досить багато часу, результат перевершить усі ваші очікування. Варто спробувати!

П’яна вишня – торт з насиченим смаком Читати далі »

blank

Булочки з листкового тіста та курячого фаршу

Приготувати ароматні хрусткі булочки з листкового тіста з курячим фаршем своїми руками – дуже просто. А якщо використовувати готове листкове тісто, то ще й дуже швидко.

Булочки з листкового тіста та курячого фаршу Читати далі »

blank

Тартіфлет

Тартіфлет – один з яскравих представників французької кухні. Це дуже ситна страва. У її склад входить картопля, бекон і цибуля, посипані тертим сиром Реблешон. Ароматний і ситний Тартіфлет – страва “зимова”, її часто подають на гірськолижних курортах. Але Тартіфлет також чудово пасуватиме і для романтичної вечері!

Тартіфлет Читати далі »

blank

Свинячі медальйони з гірчицею

Свинячі медальйони, справжня святкова страва, яку нескладно приготувати у каструлі або на сковороді. Для цієї страви не потрібні особливі хитрощі та складні кулінарні техніки. Головне завдання – не пересушити м’ясо, зберегти м’якість волокон і підібрати відповідний супровід. У цьому рецепті приготуємо медальйони з гірчицею.

Свинячі медальйони з гірчицею Читати далі »

blank

Гратен Дофінуа

Цей гратен, відомий також під назвою “дофінуа”, походить з південного сходу Франції, з Дофіне. Справжній Гратен дофінуа не містить сиру. Він простий у приготуванні, подобається практично всім і чудово поєднується з багатьма стравами, наприклад, з рибою. Для приготування гратен дофінуа найкраще використовувати незбиране молоко. Те ж саме стосується і вершків, а також кількох гарних свіжих зубчиків часнику і свіжо натертого мускатного горіха. Ці дрібні деталі мають важливе значення.

Гратен Дофінуа Читати далі »

blank

Пиріг з пореєм і беконом

Швидкий та простий у приготуванні пиріг з пореєм та беконом. Пиріг з апетитною скоринкою, ніжною начинкою, та дуже ніжним смаком. Для його приготування за цим рецептом вам знадобиться зовсім небагато часу, а от результат потішить вас і ваших рідних.

Пиріг з пореєм і беконом Читати далі »

Прокрутка до верху