blank

Пиріг з пореєм і беконом

blank

Пиріг з пореєм і беконом

Швидкий та простий у приготуванні пиріг з пореєм та беконом. Пиріг з апетитною скоринкою, ніжною начинкою, та дуже ніжним смаком. Для його приготування за цим рецептом вам знадобиться зовсім небагато часу, а от результат потішить вас і ваших рідних.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Французька
Підготовка: 25 хвилин
Приготування: 25 хвилин
Загальний час: 50 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 250 g борошна
  • 140 g вершкового масла
  • 2 tbsp води
  • 3 цибулини порею
  • 400 g бекону
  • 100 g тертого сиру
  • 25 ml свіжих вершків
  • перець
  • сіль
  • 3 яйця

Кроки приготування

  • Розігріваємо духовку до 210°C
  • Замішуємо тісто для пирога: змішуємо вершкове масло з борошном, водою, розкачуємо і викладаємо у форму.
  • Нарізаємо порей. Підрум'янюємо на невеликій кількості вершкового масла.
  • Підрум'янюємо бекон окремо.
  • Перед додаванням до порею ретельно відцідити воду.
  • Готуємо суміш: змішуємо яйця, вершки, сіль і перець.
  • Викладаємо порей та бекон на тісто.
  • Посипаємо тертим сиром і поливаємо сумішшю.
  • Ставимо в духовку на 25 хвилин.
Прокрутка до верху