Пиріг з пореєм і беконом
Швидкий та простий у приготуванні пиріг з пореєм та беконом. Пиріг з апетитною скоринкою, ніжною начинкою, та дуже ніжним смаком. Для його приготування за цим рецептом вам знадобиться зовсім небагато часу, а от результат потішить вас і ваших рідних.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 250 g борошна
- 140 g вершкового масла
- 2 tbsp води
- 3 цибулини порею
- 400 g бекону
- 100 g тертого сиру
- 25 ml свіжих вершків
- перець
- сіль
- 3 яйця
Кроки приготування
- Розігріваємо духовку до 210°C
- Замішуємо тісто для пирога: змішуємо вершкове масло з борошном, водою, розкачуємо і викладаємо у форму.
- Нарізаємо порей. Підрум'янюємо на невеликій кількості вершкового масла.
- Підрум'янюємо бекон окремо.
- Перед додаванням до порею ретельно відцідити воду.
- Готуємо суміш: змішуємо яйця, вершки, сіль і перець.
- Викладаємо порей та бекон на тісто.
- Посипаємо тертим сиром і поливаємо сумішшю.
- Ставимо в духовку на 25 хвилин.