Запіканка з кабачків

Запіканка з кабачків
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування15 хвЗагальний час30 хв

В сезон кабачків – проста, швидка та недорога страва, яку ви дуже швидко полюбите. Для цього рецепту краще підійдуть молоді цукіні, але можете взяти ті кабачки, які у вас під рукою. Головне, щоби вони були молоді і мали ніжну шкірку та дрібне і непомітне насіння.

 4 кабачки
 2 яйця
 3 цибулини
 100 гр тертого сиру
 2 ст. л. сметани
 1 ч. л. вершкового масла сіль, перець
1

Почистити цибулю, дрібно нарізати і обсмажити в маслі до прозорості

2

Нарізати тоненькими кружальцями кабачки разом зі шкіркою. При бажанні, можна їх нашаткувати на грубій шатківниці.

3

Додати кабачки до цибулі.

4

Духовку нагріти до 200 гр

5

Змішати в посудині яйця, тертий сир та сметану. Посолити та поперчити.

6

Викласти кабачки у змащену олією форму для запікання, зверху залити соусом та запікати протягом 15 хв. На останні пару хвилин можна включити верхній гриль.

7

Подавати посипану свіжою зеленню.

Інгредієнти

 4 кабачки
 2 яйця
 3 цибулини
 100 гр тертого сиру
 2 ст. л. сметани
 1 ч. л. вершкового масла сіль, перець

Кроки рецепта

1

Почистити цибулю, дрібно нарізати і обсмажити в маслі до прозорості

2

Нарізати тоненькими кружальцями кабачки разом зі шкіркою. При бажанні, можна їх нашаткувати на грубій шатківниці.

3

Додати кабачки до цибулі.

4

Духовку нагріти до 200 гр

5

Змішати в посудині яйця, тертий сир та сметану. Посолити та поперчити.

6

Викласти кабачки у змащену олією форму для запікання, зверху залити соусом та запікати протягом 15 хв. На останні пару хвилин можна включити верхній гриль.

7

Подавати посипану свіжою зеленню.

Запіканка з кабачків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору