В сезон кабачків – проста, швидка та недорога страва, яку ви дуже швидко полюбите. Для цього рецепту краще підійдуть молоді цукіні, але можете взяти ті кабачки, які у вас під рукою. Головне, щоби вони були молоді і мали ніжну шкірку та дрібне і непомітне насіння.
Почистити цибулю, дрібно нарізати і обсмажити в маслі до прозорості
Нарізати тоненькими кружальцями кабачки разом зі шкіркою. При бажанні, можна їх нашаткувати на грубій шатківниці.
Додати кабачки до цибулі.
Духовку нагріти до 200 гр
Змішати в посудині яйця, тертий сир та сметану. Посолити та поперчити.
Викласти кабачки у змащену олією форму для запікання, зверху залити соусом та запікати протягом 15 хв. На останні пару хвилин можна включити верхній гриль.
Подавати посипану свіжою зеленню.
Інгредієнти
Кроки рецепта
Почистити цибулю, дрібно нарізати і обсмажити в маслі до прозорості
Нарізати тоненькими кружальцями кабачки разом зі шкіркою. При бажанні, можна їх нашаткувати на грубій шатківниці.
Додати кабачки до цибулі.
Духовку нагріти до 200 гр
Змішати в посудині яйця, тертий сир та сметану. Посолити та поперчити.
Викласти кабачки у змащену олією форму для запікання, зверху залити соусом та запікати протягом 15 хв. На останні пару хвилин можна включити верхній гриль.
Подавати посипану свіжою зеленню.