Вареники із заварного тіста з картоплею і грибами

вареники із заварного тіста з картоплею і грибами
АвторSvitlanaРейтингСкладністьСередня
Підготовка1 годПриготування4 хвЗагальний час1 год 4 хв

Вареники із заварного тіста виходять дуже ніжними та смачними. Ось простий рецепт вареників із заварного тіста з картоплею та грибами.

Ігредієнти для тіста
 3 скл. муки
 1 яйце
 4 ст. л. олії
 ½ ч. л. солі
 1 скл. кип'ятку
Ігрендієнти для начинки
 500 гр картоплі
 2 цибулини
 300 гр грибів (печериць)
 1 ч. л. солі
 2 ст. л. олії
1

Яйце збити з сіллю і олією.

2

Влити цю суміш у просіяну муку.

3

Влити склянку кип'ятку та вимішати дерев'яною лопаткою.

4

Тісто викласти на стіл і місити протягом 5-7 хвилин.

5

Дати тісту відпочити 10 хвилин і можно приступати до ліплення вареників.

6

Начинку можна брати будь-яку, у мене картопля з грибами. Картоплю відварити, пом'яти, вистудити.

7

Посмажити цибльку, гриби і додати до картоплі.

8

Ліпимо вареники.

9

Варимо вареники. Смакувати вареники можна з цибулею і шкварками, а також зі смачною сметанкою...

Інгредієнти

Ігредієнти для тіста
 3 скл. муки
 1 яйце
 4 ст. л. олії
 ½ ч. л. солі
 1 скл. кип'ятку
Ігрендієнти для начинки
 500 гр картоплі
 2 цибулини
 300 гр грибів (печериць)
 1 ч. л. солі
 2 ст. л. олії

Кроки рецепта

1

Яйце збити з сіллю і олією.

2

Влити цю суміш у просіяну муку.

3

Влити склянку кип'ятку та вимішати дерев'яною лопаткою.

4

Тісто викласти на стіл і місити протягом 5-7 хвилин.

5

Дати тісту відпочити 10 хвилин і можно приступати до ліплення вареників.

6

Начинку можна брати будь-яку, у мене картопля з грибами. Картоплю відварити, пом'яти, вистудити.

7

Посмажити цибльку, гриби і додати до картоплі.

8

Ліпимо вареники.

9

Варимо вареники. Смакувати вареники можна з цибулею і шкварками, а також зі смачною сметанкою...

Вареники із заварного тіста з картоплею і грибами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори