Свинячі медальйони з гірчицею

blank
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка18 хвПриготування47 хвЗагальний час1 год 5 хв

Свинячі медальйони, справжня святкова страва, яку нескладно приготувати у каструлі або на сковороді. Для цієї страви не потрібні особливі хитрощі та складні кулінарні техніки. Головне завдання - не пересушити м'ясо, зберегти м'якість волокон і підібрати відповідний супровід. У цьому рецепті приготуємо медальйони з гірчицею.

 1 кубик овочевого бульйону
 40 мл свіжих вершків
 гірчиця
 оливкова олія
 вершкове масло
 1 свиняча вирізка, приблизно 600-700 г
 25 мл сухого білого вина
 500 гр консервованих грибів
1

Нарізаємо м'ясо шматочками та підрум’янюємо на розігрітій олії з вершковим маслом.

2

Виймаємо шматочки з каструлі та видаляємо з них зайвий жир.

3

У каструлю додаємо біле вино, бульйонний кубик, грибний маринад та вершки (2/3 каструлі).

4

Намащуємо філе міньйон гірчицею і кладемо його назад у каструлю разом з грибами.

5

Готуємо близько 30 хвилин на дуже повільному вогні.

6

Наприкінці варіння додаємо вершки, що залишилися, сіль і перець. Смачного!

Інгредієнти

 1 кубик овочевого бульйону
 40 мл свіжих вершків
 гірчиця
 оливкова олія
 вершкове масло
 1 свиняча вирізка, приблизно 600-700 г
 25 мл сухого білого вина
 500 гр консервованих грибів

Кроки рецепта

1

Нарізаємо м'ясо шматочками та підрум’янюємо на розігрітій олії з вершковим маслом.

2

Виймаємо шматочки з каструлі та видаляємо з них зайвий жир.

3

У каструлю додаємо біле вино, бульйонний кубик, грибний маринад та вершки (2/3 каструлі).

4

Намащуємо філе міньйон гірчицею і кладемо його назад у каструлю разом з грибами.

5

Готуємо близько 30 хвилин на дуже повільному вогні.

6

Наприкінці варіння додаємо вершки, що залишилися, сіль і перець. Смачного!

Свинячі медальйони з гірчицею

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору