Свинячі медальйони, справжня святкова страва, яку нескладно приготувати у каструлі або на сковороді. Для цієї страви не потрібні особливі хитрощі та складні кулінарні техніки. Головне завдання - не пересушити м'ясо, зберегти м'якість волокон і підібрати відповідний супровід. У цьому рецепті приготуємо медальйони з гірчицею.
Нарізаємо м'ясо шматочками та підрум’янюємо на розігрітій олії з вершковим маслом.
Виймаємо шматочки з каструлі та видаляємо з них зайвий жир.
У каструлю додаємо біле вино, бульйонний кубик, грибний маринад та вершки (2/3 каструлі).
Намащуємо філе міньйон гірчицею і кладемо його назад у каструлю разом з грибами.
Готуємо близько 30 хвилин на дуже повільному вогні.
Наприкінці варіння додаємо вершки, що залишилися, сіль і перець. Смачного!
Інгредієнти
Кроки рецепта
Нарізаємо м'ясо шматочками та підрум’янюємо на розігрітій олії з вершковим маслом.
Виймаємо шматочки з каструлі та видаляємо з них зайвий жир.
У каструлю додаємо біле вино, бульйонний кубик, грибний маринад та вершки (2/3 каструлі).
Намащуємо філе міньйон гірчицею і кладемо його назад у каструлю разом з грибами.
Готуємо близько 30 хвилин на дуже повільному вогні.
Наприкінці варіння додаємо вершки, що залишилися, сіль і перець. Смачного!